Wat een week. Waar onze Nederlandse Volleybaldames helaas geen succes wisten te boeken afgelopen week en de kwartfinales niet wisten te behalen op het WK, heeft Heyendaal behoorlijk wat punten binnen gesleept in de competitie.

Het begon al op de dinsdag waar Heren 2 duidelijk de overhand had en met 4-0 winst de punten vanuit Ede mee terug naar Nijmegen nam. Donderdag was ook een aardig goede avond voor het groen, het thuisvoordeel heeft gewerkt want Heren 5, Dames 4, Dames 11 en Dames 12 wisten met 4-0 te winnen. Dames 12 wist zelfs een 19-24 achterstand weg te werken en de set toch met 26-24 te winnen. Dames 4 heeft Pegasus DS 4 zelfs twee sets onder de 10 weten te houden. Dus coaches, kan Dames 4 twee taarten verwachten?? Dames 5 wist helaas niet te profiteren van het thuisvoordeel en verloor met 3-1. Bij de uitspelende teams waren Dames 7 en Dames 8 met 3-1 te sterk voor hun tegenstanders, maar hebben Dames 9 en Dames 13 helaas met 3-1 verloren. Bij Dames 6 viel het kwartje net de verkeerde kant op en zij verloren de wedstrijd met een spannende 3-2. 

Ook in het weekend kwamen we in actie. Op vrijdagavond liep het niet zo lekker voor Heren 4, zij verloren helaas met 4-0. Volgende keer beter heren! Op zaterdag wisten zowel Heren 3 en Dames 3 hun wedstrijd af te sluiten met een 3-1 overwinning, maar liep het helaas voor Dames 1 en Heren 1 wat minder goed af, zij eindigden namelijk respectievelijk met een 3-1 en 3-2 verlies. 

Donderdag na afloop van de wedstrijden werden door velen weer de nodige biertjes genuttigd in Café Daen om de winst te vieren (of het verdriet te vergeten). De grootste slachtoffers van de avond waren de vijf glazen die het gefeest niet hebben overleefd, tot ergernis van de barmannen. 

Over feesten gesproken, aankomende zaterdag is het alweer tijd voor de allereerste Super Saturday van dit seizoen! Georganiseerd door Dames 1 en met het thema White Lies belooft dit weer een topfeest te worden. Wie gebruikt er nou niet af en toe een leugentje? Dus kom allemaal naar het RSC om de spelende teams aan te moedigen, schrijf jouw grootste leugen op een wit shirt, en kom ’s avonds naar Café Daen voor een leuk feest! (PS. laat de glazen heel). 

Om de gezelligheid na het weekend nog even voort te zetten, staat maandag het eerste Intern Toernooi van dit seizoen op de planning. Dus haal nog snel de laatste spullen om je outfit iets griezeliger te maken en dan gaan we maandag knallen!

Lieve groetjes,

De PromoCie