De zon gaat weer schijnen! Vorige week kregen we een voorproefje van hoe de winter eruit gaat zien: koukleumen zonder verwarming. Gelukkig komt daar deze week verandering in: het gaat richting de 20 graden worden dus laat die winter jas maar aan de kapstok hangen! 

Wat is er afgelopen week allemaal gebeurd? Afgelopen donderdag won Dames 7 overtuigend met 4-0, Heren 5 verloor de eerste twee sets maar maakte daarna een inhaalslag en won uiteindelijk met 3-2. Dames 8 maakte het ook spannend maar verloor uiteindelijk met 3-2. En helaas verloor Heren 4 met 4-0. Er waren ook teams die uit speelden, hiervan won Dames 9 met 3-1, Dames 11 met 4-0 en Dames 4 heeft toch één punt mee kunnen nemen naar Nijmegen (3-1). 

Zaterdag streden Dames 10, Dames 2, Dames 1, Heren 1, Heren 2 en Dames 6 om de punten. Dames 10 won met 3-1 van aartsrivaal Pegasus, Dames 2 won met 4-0, en Dames 6 heeft de vijfsetter tegen Switch gewonnen. Lekker bezig dames! Helaas verloren Dames 1 en Heren 2 met 1-3 en Heren 1 met 0-4, volgende keer beter!

Gister mocht Dames 2 nog een keer spelen en ook deze wedstrijd wonnen zij met 4-0, gefeliciteerd dames! Vanavond speelt Heren 2 tegen TweeVV, zet ‘m op mannen! 

En wie heeft het niet gezien? De volleybaldames hebben weer gestreden tijdens de poulewedstrijden van het WK afgelopen week. Woensdag 28 september wonnen ze van Puerto Rico met 3-1 en vrijdag 30 september konden we met z’n allen kijken in Café van Buren naar de wedstrijd tegen onze zuiderburen. Helaas verloren ze deze wedstrijd met 3-1. Zondag speelden ze tegen grootmacht Italië en ook deze wedstrijd werd met 3-1 verloren. Balen, maar ze zijn wel door naar de volgende ronde in Rotterdam. Vanavond spelen ze hier tegen Argentinië. Wat denken jullie, gaan ze deze wedstrijd winnen?

Donderdag mogen veel teams weer aan de slag. Thuis spelen Dames 11, Heren 5 en Dames 4 de eerste ronde, en Dames 5 en Dames 12 zijn te bewonderen in de tweede ronde. Kom ze aanmoedigen in het RSC en vergeet dan niet de Groene Held in te vullen! Dames 6, Dames 9, Dames 7, Dames 8 en Dames 13 spelen donderdag uit. Vrijdag mag Heren 4 nog aan de bak en zaterdag spelen Dames 3, Heren 1, Heren 3 en Dames 1 nog. 

Laten we hopen dat het goede weer zorgt voor goede resultaten, heel veel succes allemaal!

 

Met vriendelijke groetjes,

De PromoCie