Het nieuwe seizoen is van start, het bestuur is gewisseld en de nieuwe PromoCie is bijna gevormd. Kortom, de meest geschikte reden om weer een stukje op de website te schrijven.

Dit jaar zullen Meike en Kiara jullie op het sleeptouw nemen en tot we een derde commissielid vinden, zal Wiebe ook af en toe een stukje schrijven. Wie o wie voelt zich geroepen om zich bij deze gezellige mensen aan te sluiten?

Voor wie onder een steen leeft: de wedstrijden zijn alweer twee weken begonnen. Wat heb je allemaal gemist? Op donderdag 15 september de 4-0 overwinning van Heren 5 op aartsrivaal Pegasus en de 3-1 overwinning van Dames 8. Dames 11, Dames 13 en Heren 4 hebben gestreden, maar helaas met 3-1 verloren. Dames 5 heeft die dag alles gegeven, maar hebben hun vijfde set toch verloren. De eerste competitie werd weliswaar goed ingeluid bij Cafe Daen. Op zaterdag 17 september was Dames 2 de grote ster met een overwinning van 4-0. Ook Heren 1 heeft de overwinning gepakt, het werd een spannende 3-2. Dames 1 en Dames 6 hebben toch nog één setje gepakt bij hun eerste wedstrijden. Donderdag 22 september was het stil in alle sporthallen, maar op zaterdag 24 september mochten we weer volleyballen. Heren 3 heeft ook hun eerste 3-1 overwinning op zak. In tegenstelling tot Heren 1 en Heren 2 die het helaas na de strijd in de vijfde set de overwinning hebben laten liggen. Dames 3 zullen we vergeven voor hun 4-0 verlies, want met een gebroken teen doorgaan met volleyballen is ook wel next-level. Beterschap!

Naast onze eigen competitie zijn we deze weken ook helemaal in de ban van het WK damesvolleybal dat in Nederland en Polen wordt gehouden. De winnaars van VVH Gras van vorig jaar, commissieleden, en wat prijsvraagwinnaars zijn afgelopen zaterdag naar de wedstrijd Verenigde Staten-Kazachstan geweest. Op zondag was het de aan het Nederlandse damesteam om te winnen van Kameroen. Dit werd uitgezonden in Café Daen en daar hebben zeker vijf Heyendalers onder het genot van een drankje de dames zien winnen met 3-0. Op maandag onder trainingstijd zijn de winnaars van VVH Beach van vorig jaar, commissieleden, en wat prijsvraagwinnaars naar Arnhem gegaan om de wedstrijd Verenigde Staten-Canada te volgen. Het was spannend, maar de VS wist Canada toch met 3-0 te verslaan.

Zien we jullie donderdag op de tribune van het RSC om Dames 7, Heren 5, Dames 8 en Heren 4 aan te moedigen? En zaterdag om Dames 10, Dames 2, Heren 3, Dames 1, Heren 1 en Dames 6 naar de overwinning te trommelen? Dames 9, Dames 11, Dames 4, Dames 3 en Heren 2 spelen deze week ook een wedstrijd: HEEL VEEL SUCCES!

 

Met vriendelijke groetjes,

De PromoCie