Na vele appjes van de huidige commissaris interne relaties, en de belofte van een krat spa-goud ben ik er toch weer toe gezet om een stukje te schrijven voor de site. De afgelopen maanden liep ik tegen een writersblok aan, echter was dit vanwege de zomervakantie ook geoorloofd. Heyendaalleden hebben massaal Nijmegen onveilig gemaakt tijdens de vierdaagse, en zijn daarna heel de wereld over gevolgen. Heyendaal mag dan wel groen zijn, maar met het aantal vlieguren die collectief gemaakt zijn verandert ons groen wellicht in grijs. Toen ik afgelopen maandag met de toekomstige commissaris interne relaties & huidige commissaris interne relaties mogelijke ideeën te bespreken om over te schrijven, kwam ik er achter dat het misschien niet het beste was om te schrijven over wat er de afgelopen maanden gebeurd is, maar juist over wat ons wel niet staat te wachten de komende maanden.

Ten eerste zal het openingstoernooi weer plaatsvinden. Zoals ieder jaar zal het RSC groen zien van alle truien, en sommige spelers zullen hun eerste punten in ons mooie shirt spelen. Afgelopen jaren konden we door het C-woord niet bij elkaar kijken, maar voor het eerst sinds jaren kunnen we weer wedstrijden bij elkaar kijken. Speciale aandacht gaat hiervoor uit naar de wedstrijd om 17.15 tussen Pegasus H4 en Heyendaal H2. De knappe mannen van Pegasus zullen nog voor velen bekend zijn, aangezien zij vorig jaar het gros van H1 en een deel van H2 bezette. Kom vooral langs om te laten zien wat zij wel niet missen nu ze de overstap hebben gemaakt naar Pegasus.

Los van de start van de nieuwe competitie zal ook het nieuwe bestuur binnen kort van start gaan. Het 55e is druk bezig met het inwerken van het 56e en vanaf 20 september zal het nieuwe bestuur hun intreden maken, zolang zij worden ingestemd. De ALV zal een unieke ervaring zijn, nu enkele oud-Heyendalers de vereniging hebben verlaten. Gelukkig hebben we Frederik nog voor alle moeilijke vragen.

Het seizoen staat weer op het punt om te beginnen. Waarbij de zomer langzaam ten einde komt, zal het Heyendaalseizoen juist weer losbarsten.