Wisten jullie dat de paashaas (of eigenlijk ‘Der Osterhase’) uit Duitsland komt?  Vandaar dat ze vlak aan de grens in Twello afgelopen weekend te druk waren met paaseieren zoeken en de wedstrijd van Heren 1 niet door kon gaan. Blijkbaar is de paashaas ook verdwaald naar Tiel, want ook de wedstrijd van Heren 2 werd afgelast. Op de terugweg van Tiel naar Duitsland verstopte de paashaas 2 overwinningen in het RSC. Dames 10 vond deze snel en hakte Zevenaar met 4-0 in de pan waardoor ze nog steeds overtuigend 2e staan in hun poule. Dames 2 had iets meer moeite, maar vond uiteindelijk toch een 3-2 overwinning, waardoor ook zij 2e blijven staan in hun poule.

Afgelopen dinsdag reisde Dames 12 af naar het pittoreske Dreumel, wie kent het niet. Na een spannende wedstrijd, gingen er 3 punten mee naar Nijmegen. Terwijl deze wedstrijd bezig was, was er ook nog een hele andere strijd gaande. Na 3 jaar, nam Heren 5 Heyendaal wederom mee op Tour tijdens de Heyendaal-Kroegentocht. Verschillende skills werden op de proef gesteld: van flip the cup tot flamingo werpen, en van twister tot paardenrace. Er werden kleren uitgetrokken en Baco-pitchers gedronken, alles om de winst binnen te halen. Team Lloret de Mar ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Heren 5, bedankt voor deze fantastische uit de hand gelopen avond!

Gisteren was het aan Heren 1 om Gemini van het veld te slaan en zo richting het ‘kampioenschap’ te gaan. Helaas kwam Gemini 2-0 voor te staan. Maar Heyendaal liet zich niet gek maken en sleepte er toch nog een 2-3 overwinning uit. Met 4 punten achterstand op de nummer 1 en nog 3 wedstrijden te gaan, is de race naar het kampioenschap spannender dan ooit.

Deze week staan er maar liefst 11 wedstrijden op het programma. Dames 8 speelt uit tegen Volamie Dames 1. In het RSC spelen DS 9, DS 3 en HS 3 om 19.30. DS 5, HS 4 en HS 5 spelen om 21.30 in het RSC. Oftewel: volle bak in het RSC en genoeg redenen om met z’n allen naar de tribune te gaan en de wedstrijddag af te sluiten in Daen. Tot vanavond!

Zaterdag is het Pegasus-dag voor Heyendaal. In de Ark van Oost speelt  om 12.15 Heyendaal DS 6 tegen Pegasus DS2. Om 14.15 zullen HS 2 en HS 2 aan Pegasus laten zien wat de beste kant van Nijmegen is. In het RSC is zaterdag niks te beleven, dus laten we de tribune groen kleuren in de Ark van Oost! Na deze wedstrijden kun je doorreizen naar Wageningen waar een spannende wedstrijd van Heren 1 tegen Scylla op de planning staat om 18.30.

Bijgekomen van deze volleybalweek is de strijd nog niet klaar. Zondagmiddag heeft de ActieCie hun Actie op de planning staan. Piraten, holbewoners, Grieken en Romeinen, indianen en zullen de strijd met elkaar aan gaan tijdens deze verrassingsactiviteit. Dat belooft een fanatieke middag te worden!