Het is toch ongelofelijk. Een week geleden zat heel Nijmegen nog heerlijk met het koppie in het zonnetje op het terras, maar nu blijkt het plots te gaan sneeuwen in Nederland. Met de sneeuw wat rustig naar beneden dwarrelt, is het een ideaal idee om lekker met een dekentje op de bank te gaan zitten. Kerstliedjes luisteren, kerstliedjes opnemen, of überhaupt een lied opnemen? Laat onze geweldige KlapCie daar nou net mee bezig zijn. De KlapCie maakt zich vandaag onsterfelijk door samen met oud NEC-legende Björn van der Doelen het officiële Lustrumlied op te nemen. Heel Heyendaal heeft DUO omhoog geschroefd en zich in de schulden gewerkt om dit met elkaar mogelijk te maken. Niet alleen wordt het nummer professioneel opgenomen en gezongen, het komt ook nog eens op Spotify. Ronnie Ruysdael voelt de concurrentie al hangen. Hulde aan Heyendaal en Björn, nu weten we in ieder geval één nummer wat in de volgende Codex zal verschijnen.

Afgelopen zaterdag vond er een klein voorproefje van de Super Saturday plaats. De tribune zat wederom bomvol, en ook op de trommel werd goed geslagen. Als dit pas het voorgerecht is van de Super Saturday, dan belooft deze nog heel veel goeds. De damesteams presteerde over het algemeen beter dan de heren afgelopen zaterdag, maar in de kroeg daarna was iedereen een winnaar. Helaas is er zoals altijd een tijd van komen en gaan, alleen dit seizoen zal ook in het teken staan van gaan. Afgelopen zaterdag speelde Claudia Van Brussel haar laatste wedstrijd namens NSVV Heyendaal. Een emotioneel moment, maar je Heyendaalcarriere afsluiten met een gewonnen wedstrijd, mooier kan het niet. Bedankt Claudia voor al je mooie tijd bij Heyendaal!

Tot slot is het ook belangrijk om te vermelden dat er unieke nieuwe lustrummerch is. Om lekker in het badjasthema te blijven van de Super Saturday, heeft de LustrumCie badslippers en een badhanddoek uit gebracht. Ideaal als je teamgenoot net als jij ook een witte handdoek meeheeft, en je jezelf daarna staat af te drogen met de verkeerde handdoek.