Vorige week was een ouderwets succesvolle week voor Heyendaal. Donderdag wisten maar liefst 9 Heyendaalteams te winnen. Helaas liet Dames 9 na een spannende 5-setter de winst in Groesbeek liggen. Over Heren 2 en Dames 4 hebben we het maar even niet. In café Daen werd winst gevierd en verlies vergeten. Café Daen werd als vanouds overgenomen door Heyendaal. Groen als Gras werd zo’n 10x gedraaid en de barmannen krijgen ’25 punten lang’ waarschijnlijk nooit meer uit hun hoofd. The good old Heyendaal is back.

Zaterdag lukte het Dames 3 helaas niet om Skopein Wivoc Dames 1 een (S)kopje kleiner te maken. Ter compensatie won Dames 10 toen wel met een overtuigende 4-0, waarbij ze Labyellov in de laatste set slechts 3 punten gunden. Hulde aan Zoë en haar onoverwinnelijke service.Zondag was het tijd voor de 2e Groentjesactiviteit van het seizoen. De GroentjesCommissie was er helemaal klaar voor, maar helaas de Groentjes niet. Door weinig animo ging de oorspronkelijke activiteit niet door. Maar niet getreurd, de GroentjesCie heeft samen met zowel groentjes als niet-groentjes een heerlijk etentje gehouden. Nadat sommigen al bijna voor de deur  stonden bij onze pennie Bregje Vosbeek, bleek dat we met z’n allen naar proeflokaal Bregje gingen. Bregje kreeg haar eten niet gratis. Tegenvaller. Toch was het een geslaagde ‘Groentjes’-activiteit.Deze week staan er aardig wat wedstrijden op het programma. Sterker nog, er zijn er al 2 gespeeld. Op woensdag spelen blijkt niet helemaal ons ding te zijn. Toch?… Dames 1 en Dames 6?Vanavond spelen Dames 2,  9 en 13 uit, terwijl we Dames 5, 8, 11, en 12 in het RSC kunnen zien shinen. De mannen blijken maar weer het zwakke geslacht, want zowel de wedstrijd van Heren 3 en Heren 5 zijn uitgesteld vanavond. Zaterdag staan er 6 (!) thuiswedstrijden op het programma, dus kom vooral aanmoedigen!! Om 13.00u staan DS 1 & DS 6 op het programma, om 15.00u spelen DS 2 & HS 2 en om 17.00u spelen HS 1 & DS 3.

Na al deze spannende wedstrijden zijn we vast allemaal wat jaren ouder en grijze haren verder. Laat dat nou aankomende zondag precies van pas komen. Dan is het namelijk tijd voor de zoveelste (we zijn de tel ondertussen kwijtgeraakt) Lustrumactiviteit. We stappen wederom in de tijdmachine en wanen ons voor één dag bejaard. Dartend en poolend zullen we genieten van ‘the good old days’ in café Pool.