Waar de wereld weer langzaam terug lijkt te gaan naar het ‘oude normaal’ doet de NeVoBo hier nog niet volle bak aan mee. De competitie zal niet worden afgerond op basis van quotiënten of dergelijke ideeën. Voor enkele teams zal dit een opluchten betekenen, terwijl anderen zich bestolen voelen. Volgende de woorden van oud-Praesus Willem Fred Stoel: Dit is het 2e jaar op rij dat het kampioenschap ontnomen wordt. Net geen Pitcherkampioen, net geen volleybalkampioenen, het zit de heren van H5 niet mee dit seizoen. Ondanks dat zij altijd in grote getalen aanwezig zijn bij iedere activiteit, voor goede sfeer zorgen, en regelmatig after-parties organiseerde, is dit hen toch niet gegund. De strijders van Marloes & Aline mogen het vandaag in een Nijmeegse strijd opnemen, zij spelen namelijk tegen Pegasus H7. Van ons sterrenensemble kunnen wij gerust verwachten dat zij de mannen in blauw laten zien hoe je daadwerkelijk moet volleyballen.

De afgelopen week hebben menig Heyendalers zich weer kunnen vermaken met het fenomeen waar we ook wel goed in zijn. Na Café Daen hun sponsorcontract weer dubbel en dwars terug te hebben betaald tijdens de borrel donderdag, besloten menig Heyendalers het lange weekend nog door te trekken met Carnaval. CV de Pielepoalers bezocht Oeteldonk weer, terwijl ook in Kruikenstad er flink werd geconsumeerd en genuttigd. Toch blijkt er in bier redelijk veel calorietjes te zitten, en de zomer begint er langzaam aan te komen. Tijd voor de summerbody? Of gewoon accepteren en nog lekker doorfeesten nu het weer kan? Dilemma’s, dilemma’s, dilemma’s…