De eerste wedstrijden sinds de coronawinterstop hebben plaatsgevonden. Heren 3 trapte de competitie herstart af op donderdag 27 januari met een 4-0 overwinning op VoCASA Heren 5. Ook Dames 7 en Dames 5 lieten VoCASA die avond een poepie ruiken. De spannendste wedstrijd was toch wel de derby tussen Heyendaal Dames 2 en Dames 4. Met een bij elkaar geraapt team, vocht Dames 4 zo hard als ze konden, maar Dames 2 ging er met een overtuigende 4-0 winst vandoor. In deze eerste week haalde Heyendaal 31 punten binnen. Dát is nog eens een vliegende start.

Zaterdag 29 januari organiseerde de Lustrumcommissie de enige echte Cocktailkruistocht. Heyendaalse kruisvaarders zwierven door Nijmegen centrum. De één met een panty op hun hoofd, de ander met pizzadozen om hun nek. De deelnemers eindigden weer ouderwets bij café Daen. Het was een geslaagde activiteit en dan hebben we nog niet eens gesproken over de afterparty. ‘Vo voor de LustrumCie!!

De tweede competitieweek ging wat minder dan de eerste. Het behaalde aantal punten lag om precies te zijn 35% lager, het aantal positieve testen was ietsje toegenomen en daarmee ook helaas het aantal uitgestelde wedstrijden.

Maar dat mag de pret niet drukken! Zo waren er afgelopen weekend maarliefst 3 (!) teams op teamweekend. Na deze teambuilding zijn er hoge verwachtingen voor de wedstrijden van aankomende week. Kom jij ook vanuit Café Daen de livestream volgen donderdag? Schrijf je dan nu in voor de Thirsty Thursday via de website!

Over weekenden gesproken: het aantal aanmeldingen voor het Heyendaalweekend is de spuigaten uit gelopen. De aanmeldingen gingen harder dan ooit, waardoor het eerste limiet helaas al is bereikt. De WeekendCie gaat haar uiterste best doen om extra plekken te regelen. Is het je niet gelukt met aanmelden, maar wil je wel graag mee? Stuur dan een mailtje naar weekend@nsvvheyendaal.nl. Zo kom je op de reservelijst te staan en kan er geïnventariseerd worden hoeveel animo er nog is.