We mogen eindelijk weer gaan sporten. Na een aantal maanden stil te hebben gezeten, is het eindelijk weer tijd om aan de summerbody’s te gaan werken. Het is immers nooit te laat om toch nog de kerstkilo’s er vanaf te werken. Tot nu toe zijn wedstrijden niet mogelijk, maar misschien is dat ook maar beter. Eerst weer even inkomen en trainen, om daarna maar weer te laten zien aan de rest van de competitie hoe je moet volleyballen. Veel plezier weer bij de trainingen, en probeer niet gelijk stuk te gaan.

Ook gaan er steeds meer berichten rond dat de horeca weer gaat openen. Dit betekent dat bij Café Daen alle drankjes weer klaar staan om te worden geserveerd. Helaas sluit de horeca waarschijnlijk wel om 20.00, dan moet er maar vroeg gepiekt worden natuurlijk. Misschien een suggestie om de Nevobo te mailen om wedstrijden in de middag te doen? Dan kan de kroeg weer zoals vanouds bezocht worden na de wedstrijd. Nu de kroegen weer open gaan, lijkt het toch weer terug te keren naar ‘vroeg’ en ‘normaal’. Wellicht dat als deze trend zich doorzet de tribunes weer open mogen, en er weer geconsumeerd kan worden op de tribune. Al met al lijken alle signalen op groen te staan om weer volle bak door te kunnen gaan.

Volgende week staat er ook weer een nieuwe en spannende activiteit te wachten. De coronaperiode heeft het creatieve brein van de verschillende commissies flink doen laten werken, maar er komt toch weer een nieuwe activiteit aan. Een heuse cocktailkruistocht staat te wachten, en de combi van Heyendaal en alcohol is bijna altijd een succes gebleken. Volgens Wikipedia zijn er 9 grote kruistochten geweest, echter kunnen ze na zondag hun pagina updaten, aangezien Nijmegen dan het nieuwe Jeruzalem is. Hulde voor de lustrumcie, die iedere keer weer met originele lustrumactiviteiten komen!