— English version below —

 

Van 27 tot en met 30 juli worden in Nijmegen de EuroGames ‘22 gehouden. Het sportevenement draait om 19 verschillende sporten met 2000 verwachte deelnemers van verschillende niveaus. Het is een inclusief sporttoernooi voor iedereen en specifiek voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI+).

Onder deze sporten valt natuurlijk ook ons geliefde volleybal en dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met HVV Keizer Karel, Vocasa en Pegasus.

Naast de sporttoernooien zullen er nog meer evenementen zijn omtrent #LoveToMove. EuroGames is erkend door de Europese Homo- en Lesbische Sportfederatie. 

https://eurogames2022.eu/

 

Meedoen?

Er wordt nog gezocht naar deelnemers voor 3 teams, samen met Vocasa en Pegasus. Voorkeur: 1 herenteam op A niveau (1e klas / promotieklas), 1 herenteam op B niveau (2e / 3e klas) en 1 vrouwenteam op A (of B) niveau. (1e klas – 3e klas).

Voor 7 snelle beslissers van Heyendaal kan er een flinke korting van rond de €60,- geregeld worden om deelname voor iedereen financieel mogelijk te maken. Let wel: op is op.

Voor meer informatie: Adrie Luykx – volleyball@eurogames2022.eu (laat weten dat je van NSVV Heyendaal bent).

https://eurogames2022.eu/sports/volleybal/ 

 

Vrijwilligers!

Zou je als vrijwilliger bij het evenement willen helpen, kijk dan hier: https://eurogames2022.eu/vrijwilligers/

Voor het volleybaltoernooi zijn we nog op zoek naar scheidsrechters die 2 wedstrijden zouden willen fluiten tijdens de finale op zaterdag 30 juli. Of vrijwilligers die op vrijdag en zaterdag de warming up willen leiden (29 & 30 juli). Heb je hier interesse in, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@nsvvheyendaal.nl 

 

 

— English version —

 

The 27th until the 30th of July, the EuroGames ‘22 will be held in Nijmegen. This sports event is all about 19 different sports with 2000 expected participants of all levels. This inclusive sports tournament is meant for everybody and specifically lesbians, gays, bisexuals, transgenders and intersexuals (LGBTI+).

One of the sports will be our beloved volleyball and this tournament will be organized in cooperation with HVV Keizer Karel, Vocasa and Pegasus. 

Besides the sports tournaments, EuroGames Nijmegen will include side events and a public program #Lovetomove. EuroGames is licensed by the European Gay & Lesbian Sports Federation.

https://eurogames2022.eu/

 

Want to participate?

They are searching for participants for 3 teams, together with Vocasa and Pegasus. Preference: 1 male team on A-level (1e klas / promotieklas), 1 male team on B-level (2e / 3e klas) and 1 female team on A- (or B-) level. (1e klas – 3e klas).

For 7 fast deciders from Heyendaal, there is a discount of about €60,- so that the event is accessible for everyone. Be aware that this only counts for the first 7 participants.

For more information: Adrie Luykx – volleyball@eurogames2022.eu (tell that you are a Heyendaal member).

https://eurogames2022.eu/sports/volleybal/ 

 

Volunteers!

If you want to help at the event, look here: https://eurogames2022.eu/volunteers/ 

For the volleyball tournament, we are still looking for people to be the referee at 2 volleyball matches on Saturday (30 July). Or people that want to lead the warming-up on Friday and Saturday (29 & 30 July). Are you interested, please send a mail to: voorzitter@nsvvheyendaal.nl