Wat een boeiende periode maken we weer mee.

Alleen op zaterdagen kunnen volleyballen, nauwelijks kunnen sporten door de avondlockdown, en weer koude en donkere dagen. Toch is er ook tijdens deze regenachtige en donkere tijd licht te zien. Heyendaallicht onder andere. Sommige groentjes zullen tijdens de eerste groentjesactiviteit hun eerste Heyendaallicht zien. De eerste activiteit, om daarna hopelijk weer fysiek activiteiten te hebben. Over activiteiten gesproken? De kerstborrel van dit jaar is vervangen voor een kerstactiviteit. Er wordt een online bierbingo georganiseerd, wat zonder twijfel gaat leiden tot mooie verhalen en momenten. Ongetwijfeld dat de RedacCie met smacht zit te wachten op alle verhalen of roddels die vanuit de bierbingo zullen ontstaan.

Wie ook het licht heeft gezien is Max Verstappen. Afgelopen zondag is hij wereldkampioen geworden door in de laatste ronde zijn inhaalslag te maken. Misschien kunnen we hier nog een les van leren? Het is pas voorbij als het echt voorbij is, dus wellicht dat we het RSC toch kunnen overhalen om meer zaalruimte te krijgen. Of wellicht dat er teams staan te springen om voortaan met trainingen te starten om 05.00?

Ondanks dat het sporten moeilijk wordt gemaakt is het toch belangrijk om fit te blijven voor als het seizoen weer begint. De hardloopschoenen moeten weer uit de kast worden gehaald, en de motivatie om door de kou te rennen zal nog lastiger zijn om weer te vinden. Misschien toch even wachten tot 1 januari? Dan heeft iedereen zijn/haar goede voornemens al gelijk gevonden.

Maar voordat we over de goede voornemens en kerstwensen preken, kunnen we nog een paar keer genieten van leuke Heyendaalactiviteiten. Online of offline, één ding is zeker, je moet hier zeker bij willen zijn.