Nadat alles rondom volleybal weer normaal leek te worden, hebben er deze week helaas voor het eerst weer wedstrijden plaatsgevonden zonder publiek. Maar wat kan Heyendaal zonder publiek? Nou, nog steeds best wel veel! Dat bleek uit maarliefst 10 gewonnen wedstrijden. Dames 1, 5, 6, 9 en 12 bleken helaas wel wat meer moeite te hebben zonder trommels langs de kant. Het ontbrekende ‘gekkenhuis op de tribune’ leverde ze samen namelijk slechts 2 punten voor onze vereniging.

Na deze matige resultaten gingen we afgelopen zondag met z’n allen maar eens ‘Back To School’ met de Lustrumcommissie. We kregen volleybal-les van Marinus, renden als een stelletje kleuters over het apenkooiveld en eindigden met een potje bunkertrefbal die fanatieker was dan ooit tevoren. De Lustrumcommissie heeft ons in de tijdmachine (das ’t lustrumthema, snap je?) mee terug genomen naar onze jeugd en stiekem was het een teleurstelling dat het burgerleven hierna weer op ons stond te wachten. We sloten de middag af met een speciaalbiertje in Daen en waren klaargestoomd voor de aankomende zeer belangrijke week.

Deze week is namelijk de week van de derby’s. Vanavond gaan onze Dames 11 en heren 5 de Nijmeegse strijd aan met Pegasus. Daarnaast zal Heyendaal H3 aan VoCASA H4 laten zien wie nou echt de baas is van Nijmeegs volleyballand net zoals Heyendaal H4 dat zal laten zien aan D.V.O.L. H1. De belangrijkste derby’s vinden echter plaats op vrijdag en zaterdag. Zowel Dames 6 als Heren 2 zullen voor eens en voor altijd moeten laten zien dat Nijmegen superieur is aan Arnhem door AETOS het veld uit te slaan. De spanning is om te snijden. Voor de full experience kun je zaterdag in café Daen meegenieten van AETOS H2 versus Heyendaal H2 via een livestream. Zo kun je meteen een sprintje maken binnen de speciaalbieractie van café Daen.

Als je bent bijgekomen van deze ontzettend spannende week, maak je dan snel klaar voor de spannendste activiteit van het jaar: GOTCHA. Volgende week gaat het moordspel van start, dus schrijf je nog snel in via de website.