We gaan met elkaar komende periode weer een beetje terug in de tijd met elkaar. Komende zondag gaan we terug in de tijd met gymles, maar ook met de nieuwe lockdown gaan we weer een beetje terug in de tijd. Mark & Hugo hebben de resultaten van onze teams gezien, en vonden dit oneerlijk voor de tegenstanders. Te veel punten voor Heyendaal, te veel wedstrijden gewonnen door Heyendaal. De Nevobo heeft hierover geklaagd, omdat dit oneerlijk was voor de competitie. Het OMT heeft advies uitgebracht, en ze hebben besloten om Heyendaal te verzwakken door de tribunes dicht te doen. We kunnen niet meer bij elkaar kijken en elkaar aanmoedigen op de tribune, Mark & Hugo verwachten hierdoor dat Heyendaal wat meer punten gunt aan de rest van de verenigingen. Helaas is dit niet gebaseerd op enig onderzoek, en het zal dus waarschijnlijk niet werken. Misschien is Heyendaal wel gewoon beter dan de andere verengingen? Tot 3 december moeten we elkaar nog even missen, maar hopelijk kan iedereen elkaar daarna weer aanmoedigen vanaf de tribune.

Komende donderdag en zaterdag wordt er weer voluit gespeeld door onze teams, maar vandaag pakken we toch even Heren 1 eruit. Afgelopen wedstrijd hebben onze vedettes helaas een blauwtje gelopen, ook al was de tegenstander paars? Ondanks het thuispubliek wat, ondanks alle risico, was afgereisd naar Neerbosch-Oost werd er in een spannende 5-setter net verloren. Nu is het zaak voor onze heren om zich te revancheren. Net als het Nederlands elftal moet Heren 1 zich in een leeg stadion revancheren, Woudenberg is de tegenstander. Hopelijk kunnen de heren de focus erbij houden, dat lijkt me belangrijk tegen deze nieuwe tegenstander. Ook de groene leeuw zal hun tanden moeten laten zien. Na enig hoogstaande onderzoek blijkt dat Woudenberg slechts 2 heren teams heeft, en 4 dames teams, kleine vereniging, dus zullen het ook kleine spelers zijn? Kleine spelers in het veld, maar wellicht grote spelers buiten het veld? Succes mannen van Heren 1, ook zonder supporters zullen jullie dit Woudenbergse varkentje moeten wassen.

Zondag gaan we ook terug in de tijd met Heyendaal. Voor sommige leden maar een paar jaar, voor andere leden misschien wel meer dan 20 jaar (ik bedoel niemand specifiek). We gaan terug in de tijd naar de basisschool met klassieke gymles. Goude en oude spellen zullen gespeeld worden, en wellicht wordt er ook nog een potje gevolleybald. Wat helemaal goed zal komen is dat er na de sportieve activiteit een biertje, of gezonde versnapering, kan worden gedronken.