De eerste week van november was een avontuurlijke week. Het begon allemaal op maandag, wanneer de trainingen werden vervangen door het Intern Toernooi. Met ruim negentig aanmeldingen gingen we van start met een door-Bottendaal-georganiseerde warming-up. De fleurige 70’s outfits mochten ook niet ontbreken. Van haarbanden tot beenwarmers en van flared broeken tot bloemige blouses, het was een waar spektakel om te aanschouwen. De zeven rondes werden gespeeld vol goede moed en onder begeleiding van gouden hits van Queen, AC/DC, en ABBA. De credits gaan naar Maureen Boersema en Tess Orriëns voor de top organisatie van de activiteit.
Er werd ook een viertal prijzen uitgedeeld. Allereerst, de winnaar van de kostuum-prijs: Anne van Uden! Wat een toewijding om een typische 70’s jumpsuit te dragen bij deze sportieve activiteit. Je zag er prachtig uit. De derde plek van het toernooi werd bemachtigd door Jorn Verhoeven, de tweede plek door Manon Willems en de eerste plek door Roel Weidgraaf. Gefeliciteerd allemaal, geniet met teugen van jullie prijs.

Mark en Hugo hebben ons op dinsdag weer toegesproken en extra maatregelen ingevoerd. We kunnen gelukkig blijven trainen en wedstrijden spelen, ook al wordt er weer veel van ons gevraagd.

Op donderdag 4 november vond één van de spannendste duels tussen twee Heyendaalteams plaats van dit seizoen. Dames 8 en Dames 9 moesten eraan geloven. De wedstrijd werd zelfs zo spannend, dat de vierde set pas om 00:00uur klaar was. De vijfde set zal nog een keer ingehaald worden. Heren 5, Dames 12, Heren 3 en Heren 1 hebben deze week allemaal de overwinning gepakt met 4-0. Heren 4, Dames 4 en Dames 13 moesten gaan geloven aan een 3-1 verlies en Dames 11 aan een 3-2 verlies. Kop op, de volgende keer winnen jullie weer!

Zaterdag 6 november was het tijd voor misschien wel de beruchtste activiteit van alle Heyendaalactiviteiten: Diner Rouler. Deze versie begon al om 16:00uur met het voorgerecht. Als ik het goed heb begrepen, heeft de helft van de vereniging kunnen genieten van een herfstige pompoensoep. Bij het hoofdgerecht lagen alle paren en drietallen er al aardig af, dus wie op tijd was bij het nagerecht, had niet genoeg wijn, bier of gin gedronken. Alle spetters hebben zich weer behoorlijk uitgesloofd om met hun letter een outfit te bedenken. De meest hilarische duo’s zijn langsgekomen: Meerminman en Mosseljongen, Mario en Luigi, VoCASA en Pegasus. Je kon het nog zo gek bedenken, en het werd een outfit.
De beste outfit moet nog benoemd worden. Daar was de commissie niet meer toe in staat, vanwege het overmatige alcoholgebruik. 😉

De pitchers van de PielPaalPitchercompetitie zijn geteld. Heren 2, hoe jullie het voor elkaar hebben gekregen, is niemand duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat jullie flink wat bier achterover hebben geslagen. Gefeliciteerd met de overwinning!