Regelmatig scandeert de zin; 25 punten lang, Heyendaal voor niemand bang door menig zaal in regio Nijmegen. Zelfs voor de tentamens zijn Heyendalers niet bang. Voor onze net-geen-student-meer Heyendalers, misschien kunnen jullie je nog herinneren hoe de tentamenperiodes verliepen. Iedereen duikt de boeken in, met hopelijk deze week de laatste tentamens voor iedereen. Niet alleen buiten de lijnen wordt er gestreden, maar ook binnen de lijnen werd er door vele teams enorm gevochten.

De wedstrijd van dames 12 was hier in het bijzonder een voorbeeld van. Ondanks dat de dames verloren met 3-1, was het een ongelofelijke strijd. De tweede set werd met 37-35 verloren. In de gehele set werden maar liefst 72 punten gespeeld in totaal. Ook de set daarna werd met 25-23 verloren. Gelukkig werden de dames in de laatste set nog beloond voor hun harde werk, al moest deze set ook met een spannende 24-26 over de streep worden getrokken. Hopelijk weet Dames 12 de volgende keer te winnen van Tweestroom, en dan hopelijk minder spannend.
De volgende wedstrijd waar zware strijd werd geleverd was tussen Vocasa Dames 3 en Heyendaal Dames 2. Deze kraker tussen de nummer 1 en nummer 2 van de poule moest worden afgewerkt in de VoCASA-hal. Altijd een moeilijke uitwedstrijd. Die rare paarse vloer, en met die kantine zonder pinautomaat. De dames speelde een bloedstollende 5-setter tegen elkaar, waarna Dames 2 de 3-2 uit het vuur sleepte. In totaal werden in de hele wedstrijd 225 punten gespeeld. Menig Heyendaalteam zou nog wat kunnen leren van de strijdlust van Dames 2. Door de winst op VoCASA hebben zij nu ook de koppositie over genomen in de poule, hulde voor Dames 2.

De laatste zware strijd die wordt uitgelicht moet nog plaatsvinden. Komende zaterdag moet menig lever een zware strijd leveren. Diner-Rouler vindt plaats, met het thema: spetter met je letter. Diner-Rouler komt dan ook op een goed moment, om alle stress van de voorgaande weken en tentamens te vergeten. We hopen met z’n allen dat de aankomende persconferentie met (mogelijk) nieuwe maatregelen meevalt, en we naar Café Daen kunnen. Laten we allen hopen, en mocht het tegenvallen, dan maken we er zaterdag nog steeds een mooie dag van!