Ein-de-lijk was het weer zover. 21 oktober vond de eerste Thirsty Thursday van het seizoen plaats. En wát een succes was het. Heren 5, Dames 7, 8, 11 en 13 speelden thuis. Vol spanning begonnen de wedstrijden met de service van een stralende mini, wat eindigde in alleen maar gewonnen wedstrijden. Heren 3 was het enige uitspelende team en ook zij hebben Kidang van het veld geslagen, wat Heyendaal uiteindelijk 26 punten heeft opgeleverd op één avond!!  Dat moest natuurlijk gevierd worden!

Dames 5 nam ons mee terug in de tijd en bouwde Café Daen om tot heuse carnavalstent. Tess Verhoeven a.k.a Pipi Langkous was overtuigende winnaar van de ‘beste outfit’-prijs. Er viel echter nog een prijs te winnen deze avond. Het legendarische Dames 6 heeft zichzelf op de kaart gezet als de snelste adters van Heyendaal. Wie durft, mag ze in Daen nogmaals uitdagen voor een adtestafette om ze van de troon te stoten. Credits naar Dames 5 voor deze fantastische avond.

Eenmaal bijgekomen van de Thirsty Thursday, speelden er afgelopen zaterdag maar liefst zes Heyendaalteams thuis. De dag begon succesvol. Dames 6 wist een puntje te pakken van de tot nu toe ongeslagen nummer 1 en Dames 10 haalde met overtuiging 5 punten in huis. Zowel Dames 2 als Heren 2 hielden vier punten in Nijmegen. Bij Dames 3 gingen na een spannende wedstrijd, met onder andere een set die eindigde in 25-27, helaas alle punten mee naar Beltrum. Over spannende wedstrijden gesproken, Dames 1 kan er ook wat van. Een 1-0 voorsprong veranderde naar een 1-2 achterstand. Ze kwamen nog gelijk tot 2-2, maar helaas wisten ze de Tornado niet te overmeesteren en ging de winst naar Geesteren.

In Daen werden punten goed gevierd en werd verlies weggedronken. De PielPaalPitchercompetitie is daarmee volop in gang. Hoe Heren 5 eerst met kop en schouders boven de andere teams uitstak,liet Heren 2 dit weekend zien wie de echte mannen zijn. De laatste week van de pitchercompetite is aangebroken, dus kom snel een eindsprint doen in Daen en wie weet wordt jouw team ingegraveerd in de enige echte Heyendaalpitcher. En óf je dat wil!!