Het is weer zo ver. Tijden lang waren jullie het leesvoer van de oude promocie gewend (wederom nog een shoutout naar Robbert, Veerle en Marloes voor het schrijven hiervan in moeilijke tijden), maar het gaat weer beginnen. Ook dit jaar zullen er weer wekelijks verschillende zaken worden uitgelicht, wedstrijdreportages geschreven of evenementen gepromoot. Of in ieder geval, dat is het voornemen, wie weet wat er allemaal te lezen gaat worden.

Net zoals de Promocie weer is begonnen, is ook de competitie weer begonnen. Heren 1, Heren 3 en Dames 12 zijn uit de startblokken geschoten en hebben nu al de leiding gepakt in de competitie. Andere Heyendaal-teams moeten nog enigszins op gang komen, maar geen zorgen; een goed begin is maar de helft. Bij de tweede helft hoeft Heyendaal geen help. Over de tweede, of eigenlijk derde, helft gesproken. Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een ouderwetse borrel in Café Daen. Zoals vanouds waren de kelders van Daen gevuld met Heyendalers, en had de LustrumCie een mooie avond voorbereid. De bekendmaking van het lustrumthema en lustrumlied waren eindelijk daar. Waar enkele leden van de klapcie hun twijfels hadden uitgesproken over hun zangkunst, begonnen andere leden onverschrokken te zingen. Voor leden die Daen helaas niet hebben kunnen halen afgelopen zaterdag zal ik een kleine samenvatting geven van de avond. Rond 20.00 gingen de deuren open, en vooral de tap ging stromen. Heren 2 en Heren 5 vochten een duel uit voor de winst van de pitchercompetitie, waarbij Heren 5 met een heel legioen klaarstond om de winst binnen te slepen. Om 21.00 werd het lustrumthema dan eindelijk bekend gemaakt. Het 11e lustrum van NSVV Heyendaal kent het thema: Tijdmachine. Wellicht een mooi idee voor het lustrumgala om een live optreden van Dio in te schakelen?

Komende donderdag gaan we gelijk terug in de tijdmachine met Heyendaal omdat het weer tijd is voor de eerste Thursty Thirsday in tijden. Voor al onze diehard carnaval leden, niet getreurd, carnaval zal wel degelijk gevierd worden. Dames 5 zal de carnavalsborrel organiseren. Hopelijk zien wij jullie allemaal morgen in Café Daen!