In de nieuwsbrief van het bestuur van de maand juli heb je het al kunnen lezen: de Vrienden van Heyendaal (VVH) toernooien zijn back. Ofja, eentje dan. Maar dat is niet het enige dat ‘back’ is: ook de ongeplande escalaties zijn weer aanwezig. En dat is wel even genieten. Je leest er meer over in onze wekelijkse update. En: vul nog even snel de Ranking Heyendaal in!

Noteer ‘m in je agenda: VVH Beach 21 augustus

Voor de groentjes: normaal gesproken hebben we een VVH Gras toernooi eind mei/begin juni, en een VVH Beach toernooi eind juni/begin juli. Nu dus na meer dan 2 jaar eindelijk weer een eigen toernooi: VVH Beach op zaterdag 21 augustus. De tekenen zijn goed dat dit onder vrij normale omstandigheden door kan gaan. Dat betekent een dagje lekker volleyballen, genieten van een zomers muziekje en een lekker koud sappie. De inschrijvingen gaan binnenkort open, maar omcirkel deze dag vast groen in je agenda!

Eindelijk weer ongeplande escalaties

Net zoals het VVH toernooi, kunnen we eindelijk ook weer genieten van ongeplande escalaties en escapades. Vorige week werd dit al bewezen door de Jacob Canisstraat (het terrorcomplex) ondersteboven te zetten, net als een gang op Galgenveld op dezelfde avond (door dezelfde groep). Heerlijk om weer een random groep Heyendalers samen te zien. En samen naar huis te zien gaan natuurlijk. Want ook dat hoort erbij ;). Afgelopen vrijdag was ook weer zo’n dag. De trainers van D2 hadden voorgesteld om een kleine drankje te doen, met name omdat de nieuwe trainert een informele kennismaking wel leuk leek. Het was een vrij spontane actie, dus een select gezelschap vulde de gemeenschappelijke ruimte van Sterrenbosch (“woow dat is echt anderhalf jaar geleden dat ik hier ben geweest”). Ook deze avond escaleerde en eindigde in een samenkomst van o.a. een H2/3 combi en nog wat later aansluitende speelsters van D2. Resultaat: alle drank was op en iedereen ging niet zo nuchter naar huis. Foto’s zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vul nog snel de Ranking Heyendaal in

Om de RedacCie te quoten: “In de laatste Heybul van dit seizoen komt weer de befaamde Ranking Heyendaal. Een grote versie van Ranking the Team. De vragen zijn al bedacht, maar de genomineerden zijn nog onbekend. Dat is nu aan jullie. Geef op wie het beste bij de categorie past en geef een leuke reden, dan mogen jullie bij de tweede ronde stemmen op de genomineerden.” Denk aan vragen als ‘Welke Heyendaler heeft de corona-pauze gebruikt om een goddelijk lichaam te krijgen?’, ‘Wie mag er echt GEEN restaurant beginnen?’ en ‘Wie kan er eigenlijk weer terug naar de basisschool?’ Nomineer jouw teamies/verenigingsgenoten via dit Google Docs-formulier!