Het zonnetje schijnt, de terrassen mogen langer open, het EK is gestart en we volleyballen gewoon weer in de zaal! Nog eventjes en we zijn weer helemaal terug bij ‘normaal’. De meeste Heyendalers zullen hier en daar wat spierpijn hebben gevoeld na maandag, want voor het eerst sinds maanden werd er weer in de zaal getraind. Het is toch weer net wat anders dan in het zand of op het gras.

We zijn weer in de zaal!
Het was een feestje om iedereen weer in de hal te zien stralen en iedereen ging gelijk zo fanatiek aan de slag! Het geluid in de zaal was iets dat eigenlijk iedereen onbewust heeft gemist. Daarna gewoon weer na kunnen kletsen in de kleedkamer is ook een welkome versoepeling. Nog heel eventjes geduld en we kunnen ook lekker pitchers drinken en nacho’s uit de oven eten in het Sportcafe. The Yard sluit nu om 20.00, maar wij hopen dat daar snel verandering in komt. 

Intern toernooi
Helaas, moeten we nog even geduld hebben voor een echt evenement zoals VVH Gras of VVH Beach maar we zijn wel heel erg goed op weg. Op 26 juni bijvoorbeeld is het tijd voor een ouderwets intern toernooi. Een ideale plek om weer even wat meer Heyendalers te zien dan alleen je eigen team. Er wordt een gezellig toernooi georganiseerd in een middagshift en een avondshift dus voor ieder wat wils. Heb jij je al opgegeven? Nee?!
Geef je nu dan heul snel op. 

Beachcompetitie
Naast het intern toernooi gaat ook de beachcompetitie van start. Iedereen heeft afgelopen maanden wat kunnen oefenen in het zand, dus een serieuze beachcompetitie ligt dan voor de hand. Marloes en Dilano organiseren deze beachcompetitie die bestaat uit twee verschillende onderdelen. Je kan je opgeven voor de gezelligheidscompetitie El Amigo en voor Di Fanta waarin er geen ruimte is voor plezier, maar het gaat om de keiharde winst. De competitie zal van 17 juni tot en met 9 juli plaatsvinden en je kan je iedere week opgeven. Zorg dat je dit voor iedere dinsdag 21.00 hebt gedaan! Mocht je zelf heel graag willen beachen maar geen partner hebben dan is dat geen probleem. Voor de El Amigo competitie kan je je ook gewoon individueel opgeven dan zoeken Marloes en Dilano een beachmaatje voor je. 

Wij wensen iedereen weer een heerlijke groene week toe met deze keer ook een leuk oranje tintje! Heel veel plezier met de wedstrijd tegen Oekraïne strakjes en geniet weer van het volleyballen in de zaal morgen.