Normaal gesproken posten wij iedere zondag een stukje op de website. Dit keer een dagje later, maar in verband met Pinksteren spreken we nog steeds van een zondag dus eigenlijk zijn we precies op tijd. We weten ook 100% zeker dat niemand het stukje gisterenavond heeft gemist. Heel Nijmegen zat aan de buis gekluisterd voor die ene spannende wedstrijd. Man man man, wat een spanning en sensatie, maar het is gelukt! Na 4 jaar keert ons NEC weer terug in de eredivisie. Helaas, geen huldiging door de corona, maar wel een stampensvol plein voor het Goffertstadion inclusief een speciaal opgebouwd podium…

Nu denk je, maar je had dan ‘s middags toch prima een stukje kunnen schrijven? Nee! Dat behoorde niet tot de mogelijkheden, want in de middag trokken wij ten strijde tegen de Kinderseriewegmakinator. In acht groepjes van vier personen gingen de deelnemende Heyendalers in hun prachtige outfits op pad. Ieder groepje had zijn eigen kinderserie-thema. Zo had je onder andere team Sesamstraat, de Teletubbies, Totally Spies en de Smurfen. Aan de verkeerde kant van de Waal moesten er diverse opdrachten uit worden gevoerd om bekende kinderseriepersonages, zoals Idefix, Tito en Boots, te rekruteren om de Kinderseriewegmakinator te verslaan. Die opdrachten moesten allemaal natuurlijk op foto en video worden vastgelegd, zodat het hoofdkwartier kon beslissen of zij goed werden uitgevoerd. Uiteindelijk gingen Bassie en Adriaan (Robbert, Stijn, Karcie en Tesse) er met de winst vandoor. Een activiteit met zoveel beeldmateriaal is natuurlijk altijd fijn voor de Promocie. Hieronder vind je wat pareltjes die we jullie echt niet willen onthouden. 

Loek de gorilla

 

Frederik de kikker

 

Lekker zwemmen in de Waal

 

Zing je themesong!

 

In het hoofdkwartier zaten Gijs Jochems, Niek Stortelder, Aline de Nooijer en Jon van Broekhoven, aka de Actiecie om alle filmpjes te beoordelen. Het moet hard werken zijn geweest de hele route uit te stippelen en het overzicht te houden tussen alle inzendingen. Ook aan versnaperingen hadden jullie gedacht. Voor ieder team waren er pakjes wicky en uiteraard ook een liga. Dank voor jullie inzet, lieve commissie! Dankzij jullie hebben we kunnen genieten van een heerlijke Heyendaalmiddag en waren we weer even helemaal terug in onze jeugd. 

Mocht je nu helemaal in de stemming zijn en behoefte hebben aan een beetje nostalgie op deze regenachtige dag, sinds kort is Beugelbekkie te vinden op Videoland! Pak dus de warme choco met slagroom en kruip onder een dekentje en geniet van de avonturen van Sharon Spitz en haar vrienden. Een hele fijne vrije dag nog allemaal en tot volgende week!