Ja lieve mensen, het gaat steeds beter: met de coronamaatregelen (of dus eigenlijk de soepelere maatregelen), met het aantal besmettingen en IC-opnames en dus ook de mogelijkheden om te volleyballen én biertjes te drinken bij ons aller Cafe Daen. We hopen dat het met iedereen individueel ook steeds weer wat beter gaat. Daarom deze week een positieve noot en shout-out naar Cafe Daen! Want nu er steeds meer mag, betekent dat niet dat het ook makkelijker wordt als horeca-etablissement.

Een natje terwijl je lekker droog zit 🍻

Onze hoofdsponsor heeft er alles aan gedaan om er een mooie terrastijd van te maken. Het terras is ruimschoots opgezet en overal zijn parasols aanwezig om droog te zitten als het nodig is. Het lenteweer laat ons namelijk nog een beetje in de steek, maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om op het terras te gaan zitten. Ook de kleedjes en heaters zijn aanwezig, dus verkleumen van de kou is onmogelijk. Daarnaast heeft Daen de menukaarten vernieuwd, met heerlijke nieuwe bieren, nieuwe wijnen, nieuwe cocktails en nieuwe happen.

Nu nog tussen 12.00 en 18.00 uur, maar binnenkort van 06.00 tot 20.00 uur. Dat betekent dus ook weer een heerlijke Daenburger als je net lekker een beetje rozig begint te worden van de (speciaal)biertjes.

Tijd voor een nieuwe activiteit?

De Promocie ziet al een nieuwe activiteit aankomen: een Heyendaal Terrasmarathon: net als met de Bata in ploegendiensten lekker van ‘s ochtends tot ‘s avonds het terras uitspelen. De ochtendploeg trapt af, van 06.00 tot 10.00 uur. Pittig, maar wel een mooie start van de dag 😉. Het voordeel is dat er dan waarschijnlijk nog niemand zit, dus niemand zal je betichten van alcoholisme. Van 10.00 tot 15.00 uur de middagploeg. Om 10.00 uur een advocaatje of wijntje, dat valt echt niet op tussen de oudjes. En van 15.00 tot 20.00 de avondploeg. Hier hoef je echt geen moeite voor te doen, dit kan natuurlijk iedereen. Wellicht kunnen we dan met het aantal meters bier wat we gedronken hebben toch een heuse Bata-etappe afleggen!

Hopelijk zien we elkaar snel weer bij Cafe Daen!