Wat zou de commissie deze keer voor ons in petto hebben? Dat was bij ons als Promocie de eerste gedachte toen de datum voor de Actiecie-activiteit bekend werd. Begin dit jaar maakten we al even een ‘Trip down memory lane’ met een ode aan eerdere Actiecie-activiteiten. Toen stipten we de liftwedstrijd, carnaval, Wie is het Pegajus en Escape the city aan. En nu weten we eindelijk wat ons te wachten staat: Heyendaal gaat op zondag 23 mei terug naar de kindertijd en alle deelnemers gaan de strijd aan tegen de Kinderseriewegmaakinator, het nieuwste duistere-plan-productie van Dr. Doofenshmirtz en zijn mede-slechteriken.

Karbonkel zorgt nog steeds voor nachtmerries

Want ook Karbonkel is een bron van het kwaad. Deze schele boef zorgt nog steeds voor nachtmerries bij veel kinderen, zowel groot als klein. Dat kan onze Commissaris Externe Relaties beamen, hè Guus :). Wij weten zeker dat Guus niet de enige is. Maar inmiddels zijn we allemaal stoer en sterk geworden, dus moeten we de strijd met de evil guys zeker aankunnen. We hebben gelezen in de eerste aankondiging van de commissie dat het Tina-forum het verzamelpunt voor alle slechteriken is, dus waarschijnlijk loont het om daar eens even een blik op te werpen. Want het kan en mag natuurlijk niet zo zijn dat we nooit meer van onze kinderseries kunnen genieten. Geef je daarom snel op via de website! Het belooft weer een mooie activiteit te worden.

Het land waar we elke dag hopen op wat beter weer

Die Piet Paulusma vertrouw ik voor geen meter meer. Vandaag is een kleine uitzondering op de afgelopen tijd, met flinke temperaturen en dito zon. Maar laten we hopen dat het de komende tijd echt lente wordt. Dat maakt het terrassen, volleyballen en algehele humeur stukken beter, maar zal er ook zeker aan bijdragen dat de strijd op 23 mei flink wat aangenamer is.