Het startschot klonk afgelopen woensdag om klokslag 12.00. De terrassen gingen open! Er stonden op verschillende plekken in de stad rijen mensen die allemaal een plekje op het terras wilden bemachtigen. Natuurlijk kon er maar een Heyendaalduo de eerste foto insturen. Het was denk ik voor niemand een verrassing toen de foto in de Heyendaalapp verscheen. Het olijke duo Claudia Bayat en Romee Harnischmacher stuurde om 12:08 hun terras-selfie in, terwijl zij, zo te zien, ieder twee biertjes bestelden. 

Na de vier biertjes verorberd te hebben, kwamen ze los en was het ook tijd voor meer luxe drankjes en uiteraard bitterballen! De eerste bitterbal werd ook even vastgelegd. Wij zijn blij met dit beeldmateriaal. 

 

 

Dit was niet de enige keer dat Romee deze week op het terras te vinden was. Gisteren ontvingen we ook nog een foto en een filmpje van Romee haar avonturen op dit keer een voor ons allen bekend terras: het terras van Cafe Daen! 

 

Ook het bestuur was op het terras te vinden. Woensdagmiddag waren Frederik, Manon, Minou en Valerie eerst te vinden op de beachvelden van het RSC om daarna door te gaan naar de stad en daar drankjes te drinken. Het was net een echte volleybaldag. 

Vrijdag was er ook een bestuur-interesse-avond. Nadat alle bestuursleden de instagram hadden overgenomen en verdacht vaak dezelfde vragen beantwoordden, was er een avondje georganiseerd om nog meer vragen aan het bestuur te stellen. Wie o wie zullen zich aanmelden voor het bestuur? Als Promocie kunnen we iedereen een bestuursjaar aanraden. Wat hebben wij ongelofelijk leuke jaren gehad en ontzettend veel geleerd. Dus twijfel je nog? Neem dan toch nog even contact op met het huidige bestuur, want kiezen voor een bestuursjaar is eigenlijk de beste keuze die je kan maken. 

 

Terug naar de versoepelingen van de coronamaatregelen. Dames 6 nam de mededeling dat de wereld weer wat meer openging wel heel ruim en besloot op teamweekend te gaan naar Rockanje. Geheel coronaproof en in hun eigen bubbels, genoten zij van een heerlijk weekendje aan het strand. Dit resulteerde in jaloersmakende foto’s van een prachtige zonsondergang. 

Ook in Rockanje hebben ze terrassen, waar de dames vanzelfsprekend gebruik van maakten. Wij ontvingen twee foto’s van hen op het terrasje van een strandtent. Zoek de verschillen!

 

Ook een Heyendaalkoppel verkoos het strand boven de stad. Derk en Laura besloten het Middelburgse terras uit te proberen. En stuurden onderstaande gezellige foto in.

 

Je hebt luxepaarden en werkpaarden. Terwijl de meesten genoten van een lekker drankje, moesten er ook Heyendalers zorgen dat iedereen hun drankjes kreeg. Zo was oud-voorzitter Anouk JD gewoon aan het werk. Zij stuurde dan ook een fotootje vanuit de  andere kant van de bar. 

 

Er waren ook mensen die liever niet op de Grote Markt gingen zitten. Zij zouden het prettig vinden als een plein een stukje hoger zou zijn. Een chillspot van de hoogste klas, precies ja, zij kozen voor hun eigen dakterras. 

 

Er zijn dus aardig wat Heyendalers die het terras alweer wisten te vinden. Zijn jullie ook al bij Cafe Daen geweest? Ook zij zijn weer open van 12.00-18.00, dus mocht je nog niets op de planning hebben ga daar dan vooral nog een drankje doen! Wij wensen iedereen weer een hele fijne week toe en tot de volgende.