Fiere Groen-Oranje Heyendalers,

De enige dag dat wij van kleur mogen verwisselen, komt er weer aan. Jawel jawel, het is bijna Koningsdag!
De RedacCie heeft weer een heerlijke thema-Heybul voor jullie gecreëerd. Speciaal voor Koningsdag hebben wij onze eigen HeyQueen en HeyKing in het zonnetje gezet op pagina’s 11 en 14. Verder hebben de RedacCieleden hun favoriete oranje cocktailrecepten gedeeld, zodat je niet nuchter de dag door hoeft te komen.
Ben je nou ontzettend benieuwd wat de Heren 5 en Dames 12 eigenlijk van elkaar vinden, neem dan een kijkje bij de Ranking the Teams. Heb je wat serieus levensadvies nodig, bezoek dan de AskSammy-rubriek. Of heb je Eerste Hulp Bij Flirtongelukken nodig, dan zijn de openingszinnen op pagina 20 misschien wel handig.

XOXO De RedacCie
Zorg dat je bent ingelogd en download hier de Heybul.