Het was een druk Heyendaalweekje, want er waren maar liefst twee Heyendaalactiviteiten en als klapper op de vuurpijl kwam vandaag ook nog de derde Heybul uit. Hieronder blikken we uiteraard even terug en voeden we alvast de verlangens naar dat eerste getapte biertje met die overheerlijke bitterbal.

Batavierenrace
Deze week liepen we mee met de Batavierenrace. Verspreid over meerdere dagen werden de nodige kilometers hardgelopen. Op de Instagram zagen we verschillende fanatieke Heyendalers hun beste hardloopkwaliteiten tonen, maar ook de drinkskills werden geshowd. De opdrachten van de Crazy49 werden door de meesten tot een goed einde gebracht. Er werd maar liefst een vijfde plek behaald in deze competitie. Lekker gewerkt jongens. Lieke Penninx en Thijs Hendriks bedankt voor jullie goede organisatie! Dankzij jullie kon de Bata toch doorgaan dit jaar. 

Studentenverenigingen-quiz!
Naast de Bata was het ook tijd voor de studentenverenigingen-quiz van Café Daen. Het was een pittige quiz. Wie weet er immers uit welk Nederlands dorp het kruidenvrouwtje Clasien komt? Helaas kon de quiz niet helemaal worden afgemaakt, vanwege de avondklok. Ook de uitslag heeft even op zich laten wachten. We hadden een fust kunnen winnen, maar helaas ging deze prijs aan onze neus voorbij. Er werd wel nog een fles Sourzbemachtigd door Frederik Stoel en Matthijs Timmermans die het presteerden om binnen drie minuten vanaf de Jacob Canisstraat aan te kloppen op de deur van de Daengewelven. Knap werk mannen. Helaas, ging het om een rode fles Sourz in plaats van een groene, waardoor Matthijs direct associaties kreeg met de dode baby’s. Het was een erg bijzondere wending in de livestream. Een ander Heyendaalteam is tijdens de quiz ook in de prijzen gevallen. Team Groen Daen ging er met een Nijmeegs bierpakket vandoor. Gefeliciteerd met deze prijs! 

Stuur je foto in! 
Komende week is het tijd voor Koningsdag. Geen 538 feestje, maar wel een excuus om weer lekker wat biertjes te drinken met elkaar en te proosten op de verjaardag van Willy. Je kan dan ook nog even snel je alcohol resistentie opbouwen, want woensdag gaan we weer los. We hebben er een weekje langer op moeten wachten, maar de terrassen gaan woensdag toch echt open. Voor het stukje van volgende week zijn we benieuwd naar jullie eerste stapjes op het terras. Maak een foto van hoe jij geniet van het eerste terrasje en stuur deze naar Robbert Huiskamp of Veerle van de Ven. Dan zullen wij er natuurlijk weer iets moois van maken komende zondag. Geniet ervan allemaal en tot volgende week. Cheers!