Een vol Heyendaalweekje was het deze week. Het begon dinsdag met de ALV. Hier werden onder andere de nieuwe wedstrijdshirts gepresenteerd en kwamen de eerste ideeën voor een lustrumreis aan bod. Het bestuur heeft haar leden keurig op de hoogte gesteld van al hun bezigheden en ook het HR heeft er weer twee nieuwe artikelen bij. Was jij niet bij de ALV? Wat zonde! Je hebt een boel informatie en stemmingen gemist. Wij raden je als Promocie dan ook aan om de volgende ALV er gewoon bij te zijn.

Naast de ALV en de spelletjesavond kon er door de mensen jonger dan 27 jaar natuurlijk ook gewoon gevolleybald worden. Al was het geen best weer voor de alleen-mooi-weer sporters onder ons. Man, man, man wat een sneeuw en regen is er afgelopen week naar beneden gekomen. Er werden dan ook veel trainingen gecanceld. Als het goed is wordt het komende week anders en wacht ons lenteweer in het volgende weekeinde. En er komt deze week meer goed nieuws..

Dinsdag komt hopelijk het verlossende woord dat wij 21 april weer naar het terras mogen. Hoe en in wat voor vorm dat is nog even afwachten, maar het betekent wel dat we weer kunnen genieten van een heerlijk getapt biertje. Ga even na hoe lang het geleden is dat jij voor het laatst een lekker koud getapt biertje hebt gedronken! Dat is echt veel te lang geleden. Maar kunnen we ons nog herinneren hoe je echt goed bier drinkt? Wij zijn het Heyendaalarchief ingedoken en hebben verschillende manieren voor jouw op een rijtje gezet. We hebben het vermoeden dat sommige stijlen zich pas later op de avond zullen voordoen, maar laat jouw creatieve geest vooral zijn gang gaan. 

Les 1 heb altijd liefde voor het bier


Samen drinken is beter dan alleen


Maak er een drankspel van. Welk spel wordt er hier gespeeld?

Met zonder handen

Bij gebrek aan een glas..

Wat je ook doet, verspil het niet!

Zijn jullie er al klaar voor? (Vergeet niet: twee in de hand..)

Duim allemaal, steek een kaarsje, bid, doe wat je moet doen om er voor te zorgen dat Rutte en De Jonge ons dinsdag zullen melden dat we weer mogen. Dan zien we elkaar over tien daagjes op het terras in het zonnetje met een heerlijk vers getapt pilsje. Tot dan!