Wat een week was het hè! Van maandag tot en met woensdag hadden we allemaal even de zomer in onze bol en genoten we van het heerlijke weer. Helaas is dat zomerse weer nu even verdwenen, maar dit weekend kunnen we dan weer genieten van paasontbijten, -brunches of gewoon die hele zak met paaseitjes waar je je gegarandeerd misselijk aan eet.
We willen jullie vanuit de Promocie dan ook fijne Paasdagen wensen!

“Dat heb ik mij verkeerd herinnerd”
Naast het wisselende weer, stond deze week natuurlijk in het teken van de vergeetachtigheid van Mark Rutte. Er lijkt een patroon in te zitten. Elke keer als er iets belangrijks is gebeurd, bleek dat hij het zich later niet goed of verkeerd had herinnerd. En wij snappen hem wel. We herkennen het zelfs. En jij waarschijnlijk ook. Elke keer als je een mega toffe Heyendaalactiviteit had bijgewoond, hadden mensen de volgende dag ineens last van geheugenverlies. Te veel gedronken, misschien met iemand naar huis gegaan wat niet helemaal handig of de bedoeling was, überhaupt iets onhandigs gedaan… Het gebeurt de beste. Daarom is deze week een Ode aan Absynth. Uhhh absent. De Week van de Vergetelheid. Noem het hoe je het noemen wilt. Want door het C-woord hebben we geen last meer van de nachten die we ons morgen niet herinneren. En zelfs dat is soms stiekem best jammer. Wij denken graag nog even terug aan dingen die we bijna vergeten zijn.

Weet je nog dat:

 • Bas (H1) ooit op de Graafseweg op straat in slaap is gevallen
 • Derk (H1) alleen nog maar de groeten kon doen aan Laura (D4): Laura, Laura, Laura, Laura. Filmpje op aanvraag beschikbaar.
 • De feestjes van Hajraa en de Bata gelijk staan aan nieuw roddels. Wie heeft er nu weer bij wie in de tent geslapen?
 • Robbert (H1) als Commissaris Externe Relaties ooit te kleine en te dure wedstrijdshirts heeft aangeschaft. En hij die zelf is gaan ophalen in Leeuwarden.
 • We ooit een afterparty van Diner Rouler hadden in eetcafé De Muis (Tweede Walstraat) waar ze niet echt rekening hadden gehouden met onze staat van zijn. En we vervolgens de muziek niet te hard mochten aanzetten, waardoor het Muisstil werd
 • Alle Heyendaalgala’s hebben gezorgd voor gaten in geheugens en ego’s.
  Ook een dikke tip voor de dag na een gala: zorg dat er geen wedstrijden gepland staan. Mocht je niet overtuigd zijn, twee leden van deze commissie en het grootste deel van H2 kunnen je haarfijn uitleggen dat je dan je survivalmodus aan moet zetten. 
 • De vlogs van Claudia (D2) die je de volgende dag vaak herinnerden aan wat er de afgelopen nacht gebeurd was. Plus dat ze veilig thuis was gekomen.
 • De livestream van Cito H1 – Heyendaal H1 leuk was, maar dat de het gedeelte met de comments hilarisch was. Ondanks dat er vier punten mee naar Nijmegen werden genomen, waren de supporters thuis de grote winnaars van de avond. 
 • De Heyendaalweekenden al op donderdag in Daen begonnen. Pas als je donderdag goed geëscaleerd was wist je dat het een topweekend zou worden. 

We hebben ook nog wat tips voor wanneer was straks weer nieuwe momenten van amnesie mogen kweken. Maak vlogs, neem voiceberichten op of bedenk zelf iets leuks. Je kunt ook zoals in Den Haag zorgen dat iemand het allemaal notuleert, maar dan zou het dus ook wel eens op het verkeerde moment naar buiten kunnen komen en moet je de Rutte-techniek zelf toepassen.
Nee, zonder gekheid, mocht je de komende weken een vrij uurtje hebben of even behoefte hebben aan vermaak? Zoek dan vooral in de geschiedenis van je telefoon en je komt gegarandeerd niet meer bij van het lachen.