En zo zijn er al weer 2 maanden van 2021 voorbij. We hebben in februari gelukkig al mogen genieten van de eerste lentezonnestraaltjes. Of dat in maart ook zo gaat zijn moet nog altijd maar blijken. Maart roert immers zijn staart. Ook in Heyendaalland, maar dan wel in positieve zin: er staan namelijk weer 2 activiteiten gepland! Wees erbij en maak het mee.

Creatief terrassen

Laten we hopen dat het terrasweer zich de komende periode vaker laat zien. Ook al zijn de terrassen dan gesloten, je kunt wel op een creatieve manier terrassen. In Breda hebben ze gisteren hun grote markt veranderd in een groot stadspark met ruim 2.000 m2 kunstgras. Maar ook ons eigen café Daen heeft iets leuks bedacht: ze hebben picknickkleedjes! Dus neem een lekkere koffie to go en een picknickkleedje en zoek een plekje op in de zon op de grote markt. Zo maken we er toch maar het beste van met z’n allen.

Geen cantus op het Heyendaalweekend, maar wel een muziekbingo 🎼

Komend weekend zou eigenlijk het Heyendaalweekend plaatsvinden. Als alternatief heeft de Weekendcie een muziekbingo georganiseerd! En niet zomaar een muziekbingo, maar uiteraard een muziekbingo in Heyendaalweekendstijl: zoek een schittermagische outfit mét hoofddeksel en geef je in duo’s op voor deze topactiviteit. Zaterdag om 15.00 uur start de bingo.

Bouw je eigen Daenburger 😍🤤

Vrijdag 12 maart vindt een nieuwe activiteit plaats. Eentje waar we tot voor kort waarschijnlijk nog nooit over hadden nagedacht: bouw je eigen Daenburger! Of je nu je roeping als kok hebt gemist, of gewoon die overheerlijke Daenburgers mist, je kunt ‘m nu zelf in elkaar knutselen. Voor €19,50 krijg je alle ingrediënten voor de burger inclusief een lekker speciaalbiertje en een flesje wijn. Ook aan de vegetariërs is gedacht met een speciaal vegapakket. Bij je pakket krijg je ook de link naar een filmpje waarin de mannen van Daen je stap voor stap begeleiden. Weer tijd voor een heerlijk Daenmomentje dus!

Kortom, maart wordt weer genieten! Ideale activiteiten om met z’n tweeën te doen en een beetje te blijven werken aan het team-, Daen- en Heyendaalgevoel.