Als je je als single op Valentijnsdag nog niet vol heb gegeten met chocolade ijs en als stel nog niet met een romantisch diner, dan zul je nog wel smullen van wat wij deze Valentijnsdag voor jullie hebben gemaakt!

Neem er een lekker wijntje bij als je je verdiept in de Rankings van Dames 8 en Heren 2. En wie weet, misschien vind je nog wel een leuke single in de Geil als Gras rubriek. Geniet van de liefde van het HeyStel of van het verslag van een van de eerste PandaMie-dates!
Verder kun je lezen over hoe de Biero di Santa en de Heyendaalslag 2 grote hits zijn geworden. Voor iedereen die hun grote liefde Daen mist, hebben we speciaal weer de HeyDaen-rubriek gemaakt. Het heuze verhaal achter de beroemde Sammy the Seal staat er ook in. Het was nog spannend welk team de teamfoto zou gaan winnen. Het winnende team staat te shinen op pagina 12 en 13, maar de resultaten mogen natuurlijk niet ontbreken. Je leert de familie Wiegerinck kennen, en ook kunnen de KlapCie en het Reunisten interview niet ontbreken. Hopelijk genieten jullie net zoveel als wij van alle ‘Wall of Shame’-foto’s, Say Whatjes en HeybulShitjes.

XOXO De RedacCie

De Heybul download je hier. Zorg dat je bent ingelogd 🙂