Zou het gesneeuwd hebben vandaag? Als je de tijdlijnen van je social mediakanalen hebt geskipt en ook de gordijnen dicht hebt gehouden vandaag kun je het misschien nog ontkennen. Maar dat zal voor de meesten onmogelijk zijn. Dus ja, het heeft inderdaad gesneeuwd. Als Promocie doen we natuurlijk mee aan de hype om dan ook foto’s te plaatsen. We riepen jullie op om je foto’s met ons te delen, en dat hoefden we geen twee keer te vragen. Dankjulliewel daarvoor! In de Facebookgroep vind je de mooie Heyendaalverzameling.

En niet te vergeten natuurlijk ook de filmpjes in de onofficiële Heyendaalapp. Credits ook voor Claudia Bayat die ons eindelijk weer heeft kunnen verblijden met een vlog. Haar vlogcarrière was een beetje in het slop geraakt door de pandemie, maar we zijn blij dat ze haar weg omhoog weer gevonden heeft.

Even leek corona niet te bestaan

Dat het winterweer een goede reden was om eropuit te trekken, hadden meerdere Nijmegenaren bedacht. Kronenburgerpark leek wel een speeltuin voor volwassenen. Ook de wintersporters kwamen aan hun trekken met kroegen die glühwein, jägerthee, warme chocomel met een tic en bijbehorende après-skimuziek aanboden. Café Daen was qua winterdrank uiteindelijk zelfs uitverkocht. Heel even leek corona niet te bestaan. Heel even leken de zorgen vergeten. Heel even maar. Want om 21.00 uur was het uiteraard weer stil op straat.

Het Grote Heyendaalraadsel in de sneeuw?

Vannacht gaat het ook nog even sneeuwen. En komende week zijn er bijna Siberische temperaturen op komst. Wellicht dat de sneeuw dan nog wel een hele week blijft liggen. Zouden we Het Grote Heyendaalraadsel (geef je snel nog even op!) dan in de sneeuw oplossen? Wie weet. Café Daen zal in ieder geval weer flinke inkopen moeten doen, want als Heyendalers komen drinken, dan weet je dat het niet bij 1 of 2 glühwein blijft.