Yes! Het is 2021. Het jaar waar we hopelijk wél een mooie sportzomer tegemoet gaan met het EK voetbal en de Olympische Spelen. Het jaar waar we hopelijk snel weer wedstrijden kunnen spelen, maar ook het jaar waar mensen geboren in 1991 30 jaar worden. RIP voor enkele bejaarde Heyendalers. Ondanks dat Koning Winter zich misschien nog gaat laten zien, zijn de donkerste dagen van het jaar voorbij. Op naar langer licht en de zomer! De kerstboom kan de prullenbak in (of terug naar het bos natuurlijk). 2021 – wordt het nu eindelijk twintig eenentwintig?! – wordt een mooi (Heyendaal)jaar. Wij voelen het. En daarom vroegen we enkele Heyendalers wat zij hopen te bereiken komend jaar of wat zij denken dat 2021 hen brengt.

 

2021 volgens…

Laudi Rondeel (D4)
‘Wat ik hoop dat 2021 in petto heeft is: Meer inzicht in mijn toekomst!
In juli hoop ik de titel mondhygiënist te hanteren achter mijn naam! Maar echt geen idee of ik dan al ga (überhaupt wil) werken. Eigenlijk hoop ik dus ook tegen die tijd meer te weten over wat ik nog wil gaan leren! Want: zo lang mogelijk in de schoolbanken toch?’

Claudia Bayat (D2)
Als 2021 mij brengt wat ik op de planning heb dan wordt dit een topjaar, maar ik verwacht niet te veel meer na vorig jaar. Zo hoop ik na 2,5 jaar en 3 verschillende lesauto’s mijn rijbewijs te halen. Hoop ik in de komende weken mijn master in Economics af te ronden en in September een baan te vinden bij een Big Four accounting kantoor waarna ik nog 1 laatste studie zal beginnen, namelijk de post-master tot registeraccountant. Daarvoor staan nog een paar maanden Iran op de planning zodat ik eindelijk mijn Iraanse vriend weer kan zien. In augustus hoop ik dan dat hij het rond krijgt om samen met mij naar Nederland (of ergens in de buurt ;)) te komen waar hij dan een studie begint zodat we eindelijk samen een leven op kunnen bouwen. Genoeg om naar uit te kijken dus het aankomende jaar!’

Esmee Looman (D6)
‘Voor 2021 hoop ik vooral dat mijn co-schappen door kunnen blijven gaan, zodat ik niet nog meer studievertraging oploop. Ik heb in mei vakantie, dus ik zou het ook heel fijn vinden om tegen die tijd een weekje op vakantie te gaan naar het buitenland, dus ik hoop dat dat kan. En verder hoop ik dat we zo snel mogelijk weer met het hele team kunnen volleyballen, want dat mis ik wel heel erg.’

Kim Bladder (D9)
‘Ik hoop dat ik in 2021 alle vakken die nog op mijn lijst staan kan afronden en misschien zelfs kan beginnen aan mijn scriptie, zodat ik in 2022 lekker kan afstuderen. Daarnaast betekent 2021 dat ik 21 jaar word en ik hoop mijn 21 diner bij mij thuisthuis te kunnen houden met de fysieke aanwezigheid van vrienden.’

Bo Timmer (D1)
In dat geval hoop ik dit jaar mijn bachelor psychomotorische therapie te mogen halen en een leuke baan te vinden! Mocht C19 (en het budget) het toelaten staat een surfvakantie ook op het lijstje.’ 

Tesse Ravenshorst (D5)
‘Wat ik dit jaar graag wil bereiken heeft voornamelijk met studie te maken. Ik wil nu heel graag mijn bachelor af maken, om daarna hopelijk binnen te komen bij de master Forensic Science in Amsterdam. Dan kan ik daar vervolgens mijn best doen om een stage te krijgen bij het NFI (Nederlands Forensisch Instituut). Verder wil ik mijn conditie weer op pijl brengen en ben ik begonnen met hardlopen.’

 

Kijk naar morgen!

Thanks voor jullie input dames! De door ons berichte heren hebben nog geen doelen of ambities voor 2021 ;). De Promocie vindt het in ieder geval mooi om te zien hoe Heyendalers toch de verbinding blijven zoeken met elkaar. Het bestuur heeft kerstkaarten uitgedeeld en bedenkt van alles om het groene collectief in het gareel te houden, verschillende commissies bedenken (alternatieve) activiteiten en ook wij hopen met onze wekelijkse berichtjes de groene gezelligheidstrein een beetje gaande te houden.

Kijk af en toe eens terug op het afgelopen jaar. Luister nog eens naar De Groene Top2000, of de InspeelCD (2020-)2021. Maar vooral: Kijk naar morgen.