Het is tijd voor een vrolijke noot in deze volleyballoze periode. Hieronder vind je spraakopnames van achttien enthousiaste Heyendalers. Elk team heeft een uitverkorene die een spraakberichtje met tips over zijn of haar identiteit heeft ingesproken. Herken jij de stemmen van je verenigingsgenoten? Woensdag zullen we alle antwoorden posten op de facebookpagina! Voor nu wensen wij je heel veel succes en hopen we dat je je toch nog een beetje verbonden voelt met ons prachtige clubje!

Heyendaler 1

 

Heyendaler 2

 

Heyendaler 3

 

Heyendaler 4

 

Heyendaler 5

 

Heyendaler 6

 

Heyendaler 7

 

Heyendaler 8

 

Heyendaler 9

 

Heyendaler 10

 

Heyendaler 11

 

Heyendaler 12

 

Heyendaler 13

 

Heyendaler 14

 

Heyendaler 15

 

Heyendaler 16

 

Heyendaler 17

 

Heyendaler 18

 

Heb jij ze allemaal geraden of twijfel je nog over iemand? Zoek hulp bij je mede-heyendalers door je twijfels te delen in de comments!