Aangezien we de laatste maanden vaak negatief nieuws te verwerken kregen, is het hoog tijd om positief nieuws te verspreiden. En dat hebben we nu voor je. Want er komt een heuse Heyendaalactiviteit aan: Heel Heyendaal Bakt! Op de griezeligste dag van het jaar worden de volleybalskills ingeruild voor bakkwaliteiten. Wie o wie worden de bakkoningen en/of -koninginnen van Heyendaal?

 

Diner Rouler maar dan anders

Natuurlijk was 31 oktober de dag van Diner Rouler. Helaas helaas moeten we een van de leukste activiteiten van het jaar (voor alle groentjes: da’s echt) even overslaan. Hopelijk is het alleen uitstel en geen afstel, maar dat zal de toekomst ons leren. En dit bericht was bedoeld voor de verspreiding van positief nieuws, dus daar blijven we graag bij. We gaan namelijk lekker (coronaproof) bakken met z’n allen. In duo’s, waarbij andere duo’s ook van jullie baksels mogen genieten.

 

Bestuur geeft alvast het goede voorbeeld

De promotie is in ieder geval al goed op gang: onze Penningmeester Manon en Commissaris Interne Relaties Fieke hebben hun bakvaardigheden al ingezet om meer uitleg te geven over het evenement middels dit filmpje op Facebook. Als je nu nog niet bent overgehaald, weten wij het ook niet meer. Dus, zoek je bakbuddy, verzin een awesome teamnaam en schrijf je in via de website!