Vlak voor de trainingen maandag begonnen kwam het eerste nieuws al naar buiten: ‘Kabinet legt amateursport aan banden’. De meeste trainers waren net druk bezig om weer een goede training te maken. De pennen werden neergelegd en het trainingsboek werd gesloten. Vanavond geen technische oefeningen, niet droog blokkeren en al helemaal geen kracht -of conditie-oefeningen. De training van de meeste teams bestond maandag uit gewoon lekker volleyballen met elkaar. 

Voor- en nabeschouwen 2.0
Jullie zijn inmiddels van ons gewend dat er op woensdag en vrijdag een voorbeschouwing klaar staat en dat er op zondag een nabeschouwing verschijnt waarin we de wedstrijden en prestaties van de teams bespreken. Zo zou de voorbeschouwing van vandaag natuurlijk in het teken hebben gestaan van de Thirsty Thursday. Nu de wedstrijden komende weken even stil liggen zal de invulling van de PromoCie vanzelfsprekend anders zijn. Dat wil niet zeggen dat wij nu braaf gaan zitten wachten tot de wedstrijden weer worden opgestart. Als PromoCie hebben wij de taak om elkaar een beetje op de hoogte te houden wat er speelt in de vereniging en dat zullen we dan ook zeker blijven doen! Minimaal een keer per week kunnen jullie naar de website surfen voor een nieuw stuk van de PromoCie.

Heyendaalfeitjes, huidhongerstillers en historische gebeurtenissen
Op verschillende manieren zullen wij zorgen dat we, ondanks dat we elkaar niet meer in de sporthal zien of in Café Daen, toch in contact blijven met elkaar. We duiken het archief in om terug te kijken naar de fantastische dingen die Heyendaal allemaal heeft meegemaakt in de geschiedenis. Maar we horen ook heel graag wat jullie komende weken gaan doen! Wat doet jouw team om de volleyballoze weken door te komen? Zijn er Heyendalers die elkaar hebben gekozen als buddy om de huidhonger te stillen? Wat doe je om de coronakilo’s tegen te gaan? Welke serie raadt jouw team aan om de avonden door te komen? Wij zijn erg benieuwd naar al jullie verhalen.

Meld je aan voor Heel Heyendaal Bakt!
We hebben in ieder geval allemaal een leuke activiteit in het vooruitzicht die sowieso doorgaat. Op 31 oktober is het tijd voor Heel Heyendaal Bakt. Een ding is zeker je hebt komende weken genoeg tijd om te oefenen. Hopelijk heeft iedereen van de eerste golf geleerd dat hamsteren niet nodig is, anders zijn de eieren en het bakmeel zo uit de schappen verdwenen.