De zaterdag komt morgen langzaam op gang, want het eerste fluitsignaal zal pas om 15.00 klinken. Heyendaal HS 2 start dan helemaal in hun uppie aan de wedstrijd in het RSC. Het team heeft inmiddels wel ratels ingeslagen en Guus heeft gisteren bij H3 bewezen dat hij wel raad weet met de trommel. Het zal dus alles behalve stil zijn in de hal. De overige teams spelen allemaal op het eind van de middag een uitwedstrijd en H1 zal de volleybaldag pas om 18.30 afsluiten in Elst. 

Thuiswedstrijden

15.00 Heyendaal HS 2 Pegasus HS 3

Uitwedstrijden

15.45 Ikaros DS 3 Heyendaal DS 11
16.30 Kerkemeijer Gemini DS 1 Heyendaal DS 1
16.30 Gemini DS 1 Heyendaal DS 2
17.00 Nuovo DS 1 Heyendaal DS 4
18.30 Gemini HS 1 Heyendaal HS 1

Heyendaal HS 2 – Pegasus HS 3
Ondanks alle hersenschuddingen en hechtingen is H2 sterk begonnen aan de competitie. Op 19 september speelden zij hun eerste wedstrijd en dat is tot nu toe ook de enige geweest. Zij kregen toen Trivos op bezoek en zorgden ervoor dat er vier punten in Nijmegen bleven. Afgelopen weken hebben zij geen wedstrijd meer gespeeld en dus alle tijd gehad om zich voor te bereiden op de wedstrijd van morgen. Het vlaggenschip van Pegasus komt uit hun Ark en daalt af naar het RSC. Dit team is voor de mannen van het tweede niet geheel onbekend. Al jaren speelden ze tegen dit team in de eerste klasse. Heyendaal was het eerste met promoveren, waardoor ze vorig jaar een heel jaar het vlaggenschip hebben moeten missen. Inmiddels, wel of niet door Covid-19, is het team van Pegasus ook gepromoveerd en morgen staan de twee ploegen dan eindelijk weer tegenover elkaar. 

Het vlaggenschip bestaat uit een hele bende oud-Heyendalers. De meesten hebben het groene shirt al jaren geleden ingeruild voor het blauw en hebben al meerdere kinderen rondrennen, maar de libero zullen de meeste van jullie nog wel kennen. Ashutosh Mishra, altijd libero geweest van Heyendaal HS 3, is nu overgestapt naar het vliegende paard. Dit Nijmeegs onderonsje met zoveel oude bekenden is altijd een leuke wedstrijd om te spelen en om te zien. Mannen, wij wensen jullie veel succes met deze Nijmeegse battle! 

Livestreams
Na vorige week al genoten te hebben van de livestream van D1, zijn er steeds meer teams die zoeken naar mogelijkheden om hun achterban mee te laten kijken met de wedstrijd. Zo kan je morgen (hopelijk) de wedstrijd van D2 volgen via de facebookpagina (https://www.facebook.com/heyendaald2) en als die tablet genoeg batterij heeft zou het zomaar kunnen dat er ook nog een stukje van de wedstrijd van H1 wordt meegepakt! Dit is allemaal een voorproefje voor de Thirsty Thursday van komende week. Donderdag wordt er namelijk een livestream geregeld door het bestuur en die is ook te zien in Café Daen! Als je de wedstrijden wil volgen in onze stamkroeg moet je je natuurlijk even inschrijven. De inschrijvingen openen zondag!