Yes, yes, yes, eindelijk is het zover: de eerste donderdag-thuiswedstrijden staan op het programma. En wat voor thuiswedstrijden! We hebben meteen een derby te pakken. De kraker tussen D8 en D6 staat vandaag op het programma, maar ook andere groene teams maken hun (thuis)debuut deze competitie:

Thuiswedstrijden 

19.30 Heyendaal DS 8 Heyendaal DS 6
19.30 Heyendaal DS 13 VoCASA DS 11
19.30 Heyendaal HS 3 Pegasus HS 5
21.30 Heyendaal DS 5 Swikaros DS 1
21.30 Heyendaal DS 7 Pegasus DS 5


Uitwedstrijden 

20.00 Touché DS 1 Heyendaal DS 10
21.30 Pegasus DS 10 Heyendaal DS 11
21.30 DVV HS 1 Heyendaal HS 4

H1 blijft thuis

Afgelopen dinsdag had H1 eigenlijk ook een wedstrijd, maar door de zweem van mogelijke-coronaperikelen die om het team heen hing, is deze wedstrijd tot nader orde uitgesteld. Daarom kan iedereen zich nu volledig focussen op de echt belangrijke dingen in het leven: Heyendaalderby’s!

Tijd voor de eerste Heyendaalderby!

Ondanks de stand op de ranglijst, ondanks een potentieel krachtsverschil, ondanks het ook-aanwezige-thuisvoordeel-voor-de-uitploeg: bij een Heyendaalderby kun je al je voorspellingen en verwachtingen over boord gooien. Vergeet je toto (een fantastisch idee dat tijdens de ALV geopperd werd :)) en vergeet je onderbuik. Heyendaalderby’s tarten met alle wetten!

D8 gaat de groene strijd aan

Een team wat hier uitermate baat bij heeft is D8. Trainsters Cheyenne en Kristel weten als geen ander hoe het is om Heyendaalderby’s te spelen en wat dat betekent als je “het op papier betere team” bent. Druk! Druk die D8 dus absoluut niet hoeft te voelen. De eerste wedstrijd van het seizoen ging helaas verloren, maar, zoals ze dan zeggen: de kop is eraf. Het is even wennen, met grotendeels allemaal weer nieuwe mensen in het team. Dus het is fijn als je dan al een wedstrijdje hebt kunnen proeven. Afstemming zoeken, wie pakt welke bal, enz. enz. Vandaag mogen ze alle schroom van zich afschudden en vol goede moed de derby aangaan. Wij als PromoCie vinden dat ze als “thuisspelende” ploeg recht hebben op de Heyendaaltrommel ;).

Kom naar Café Daen… Hoe zit dat eigenlijk?

Normaal gesproken zouden we hier een hele vrolijke oproep plaatsen om met z’n allen naar Café Daen te komen. Helaas werkt dat nu even anders. Maar, niet getreurd: we hebben elke donderdag 20 plekken om toch even gezellig een biertje te drinken en na te praten met je verenigingsgenoten! Deze donderdag zit al bijna vol (nog 1 plek), maar hierrr moet je zijn om je in te schrijven! Let op: Daen sluit helaas tussen 00.00 en 01.00 de deuren. Houd hier dus rekening mee (en misschien dat je dan geen plekje bezet wilt houden als je om 21.30 uur een uitwedstrijd speelt :))