Donderdag is het startschot gegeven voor de competitie 2020-2021. Vandaag worden de allereerste thuiswedstrijden van het seizoen gespeeld. Het wordt geen complete zaterdag, want DS 1 en DS 3 hebben het begin van hun competitie nog even uitgesteld. Toch komen er vandaag zes Heyendaalteams in actie! 

Thuiswedstrijden 

13.00 Heyendaal DS 10 Kidang DS 5
15.00 Heyendaal HS 1 TweeVV HS 1
15.00 Heyendaal DS 6 Ikaros DS 2
17.00 Heyendaal DS 2 Gemini DS 2
17.00 Heyendaal HS 2 Trivos HS 1

Uitwedstrijd

16.30 Swikaros DS 1 Heyendaal DS 5

Zoals je ziet verwelkomen wij dit jaar DS 6 op de zaterdag! Voorheen speelden zij hun wedstrijden op donderdag, maar aangezien het aantal burgerpunten in het team in een rap tempo is toegenomen, is op zaterdag spelen voor hen geen probleem. Enkele voorbeelden: Monique Jasperse heeft afgelopen dinsdag afscheid genomen van het 53e bestuur en heeft daarmee het meest actieve studentenjaar dat ze ooit zal hebben afgesloten. Rosa van der Deen heeft het studentenleven ingeruild voor het arbeidersbestaan en Claudia van Brussel heeft samen met haar Teun Hulshof (H4) een huis gekocht. Veel burgerlijker dan dat gaat het niet worden natuurlijk. 

Benieuwd hoeveel burgerpunten jij inmiddels hebt verzameld? Bereken jouw burgerpunten hier!

Dit jaar wordt DS 6 getraind en gecoacht door Neele Rave (D1) en Suzan van Nieuwland (D1). Normaal gesproken zullen deze twee fanatieke dames bezweet en moe langs het veld staan, omdat ze zelf in de eerste ronde al hebben moeten spelen. Vandaag echter kunnen zij met al hun energie de dames door de eerste wedstrijd heen slepen. Het kan vandaag zelfs gebeuren dat Suzan binnen de lijnen een handje meehelpt! 

Dames geniet van jullie eerste zaterdagse thuiswedstrijd en aan de rest van de teams natuurlijk ook heel veel succes gewenst!