Je zou denken dat je er niet meer intrapt als je zoveel jaar bij Heyendaal zit. Je drinkt wat drankjes en babbelt met het kersverse bestuur en voor je het weet ontvang je de volgende dag een e-mail. Met je ietwat brakke hoofd open je de mail en ja hoor: you did it again. Je hebt jezelf ingeschreven voor een commissie. Het is wel fijn als je weet dat je niet de enige bent die er opnieuw is ingestonken. De promocie 2020-2021 is een feit. Wij, Marloes Lugtenberg (D10), Robbert Huiskamp (H1) en Veerle van de Ven (D2), zullen dit jaar zorgen voor de voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden. We starten het seizoen zonder tribune, dus als jij op de hoogte wil blijven van de prestaties van de Heyendaalteams is de website the place to be.

Vanavond is niet alleen de tribune leeg, maar ook de velden van het RSC zullen nog niet gevuld zijn. Toch wordt er gevolleybald vanavond en starten er maar liefst vijf teams aan de competitie.

19.30 Vocasa DS 7 Heyendaal DS 7
19.30 Trivos DS 4 Heyendaal DS 8
19.30 Pegasus DS 10 Heyendaal DS 9
20.00 Switch’87 HS 2 Heyendaal HS 5
21.15 Weekenders DS 3 Heyendaal DS 12

Heyendaal HS 5 is afgelopen week, zonder dat ze het misschien weten, onderwerp van gesprek geweest bij menig Heyendaler. Het bericht in de laatste Heybul dat DS 11 en HS 5 het gezellig met elkaar zouden hebben, zorgde voor veel nieuwsgierigheid. Natuurlijk hebben wij ook een beetje klasse en zullen we geen namen noemen, maar graag nemen we jullie nog even mee naar de start van deze romance. Het begon allemaal op 6 maart jongstleden. Terwijl in de Brebl vele Heyendalers probeerden een drankje te bemachtigen, waren er twee Heyendalers die alleen nog maar oog hadden voor elkaar. In het enchanted forest sloeg de vonk over en in Van Rijn verspreidde dit liefdesvirus zich snel verder. Iedereen heeft dit kunnen zien. De rolluiken, uuh gordijnen, waren nog geopend dus ongeveer heel Nijmegen was getuige van dit prachtige moment. Vanavond is er echter weinig ruimte voor liefde en is het tijd voor een bikkelharde strijd. De mannen van Aline en Rosa reizen af naar Millingen en proberen de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn vooral heel erg benieuwd naar de tekst op de inspeelshirts: zijn de mannen al zelfbenoemd kampioen?

 Wij wensen iedereen een fantastische start van de competitie. Maak er een feestje van!