En dan is ineens het seizoen voorbij. Alle wedstrijden kunnen geschrapt worden uit de agenda, de zaalwacht hoeft niet meer gedaan te worden, je hoeft geen vervangende scheidsrechter meer te vinden voor die wedstrijd die je niet wilde fluiten, je hoeft niet meer te coachen, je hoeft geen vervangende spelers meer te vinden, geen auto’s meer te regelen voor de wedstrijden, je hoeft helemaal niets meer. Je hoort het jezelf nog zo zeggen wat zou ik veel tijd over hebben als ik niet zou volleyballen. Maar dit was nu ook weer niet de bedoeling..

Ik heb nu vooral geen excuses meer om niet aan mijn scriptie te werken. Nu er niet meer drie keer per week een stuk op de website hoeft te verschijnen en geen training meer gemaakt hoeft te worden, zijn er geen excuusjes meer over om het afstuderen uit te stellen. Of toch wel? Er wordt door veel Heyendalers alles op alles gezet om toch nog een beetje te kunnen soggen. Hieronder vind je de Heyendaal-helpt-je-de-corona-door-lijst. Dus ben jij die coschapper die zes weken thuis moet zitten of de kuchende Heyendaler die in thuisquarantaine zit of de Heyendaler die toch op wintersport ging of de Heyendaler die zich uit de naad werkt in de zorg en thuis wat ontspanning kan gebruiken? Deze tips zijn voor jou. Je kan ze allemaal thuis doen en houd je aan alle maatregelen die er zijn gesteld. Door de Heyendalers, voor de Heyendalers. Wat hebben wij toch ook een heerlijk cluppie!

1. TENtation daagt je uit: summerbody corona challenge!

We waren nog geen twee dagen onderweg in ons volleyballoze leven toen D10 de summerbody corona challenge in het leven riep. Met de sluiting van het RSC is ieders favoriete sportcentrum dicht en zal er thuis gesport moeten worden. Lies Ruessink, trainster van D10, maakte een schema voor jullie. Sport thuis, iedere dag door het schema te volgen. Je kan direct zien welke Heyendalers nog meer actief bezig zijn. Er zijn al 21 Heyendalers die zich in het zweet hebben gewerkt. Sluit je nu aan en verveel je geen minuut langer! Als we dan straks weer allemaal naar het waalstrandje mogen, is jouw body weer helemaal klaar voor de zwembroek of bikini.

Klik hier om mee te doen aan de challenge!

2. Hay Day
Het begon allemaal al voor het tijdperk Corona, maar er vindt nu een gestage groei plaats. Download nu de app Hay Day en werk jezelf naar level 10 door je koeien te melken, je varkentjes te slachten en de eieren te rapen van je kippen! Eenmaal aangekomen in level 10 kan je je aansluiten bij de ‘Boeren zijn arbeiders’ buurt. Dit is een gezellige buurt met Heyendalers uit verschillende teams. Helaas, zijn er maar 30 plekken te vergeven, maar als die buurt vol is, kan je gewoon je eigen buurt starten en kan er in de Derby tegenelkaar gestreden worden! Gerwin heeft al een suggestie voor de nieuwe buurtnaam: Haydaydaal! Let op: dit spel kan verslavend werken.

3. Café Daen
Onze favoriete kroeg en hoofdsponsor Café Daen heeft helaas de deuren moeten sluiten. Zij hopen natuurlijk dat zij 6 april weer open mogen, maar in de tussentijd moet er ook wat geld in het laatje komen. ZIj hebben daarom een actie bedacht en voor studenten is die nog voordeliger! Je kan nu een cadeaubon kopen voor minimaal 25 euro. Je krijgt dan nog eens 10% bovenop je aankoopbedrag, dat is toch weer een gratis biertje! Op die manier komt er nu geld binnen en kunnen alle kosten voor nu gedekt worden, zodat wij na de crisis toch kunnen blijven genieten van ons thuishonk. Klik op de link hieronder en vul je gegevens in en beslis voor welk bedrag jij graag een cadeaubon ontvangt.

Koop je cadeaubon!

4. Suggesties indienen bij de Nevobo
Zojuist heeft de Nevobo besloten dat alle wedstrijden tot en met de topdivisie komen te vervallen. Hoe de competitie er volgend jaar uit komt te zien is nog een grote vraag. De Nevobo vraagt aan haar leden suggesties te doen. Zo kan je bijvoorbeeld van mening zijn dat de competitie volgend jaar gewoon hetzelfde is of je kan vinden dat de mensen die reeds zouden promoveren of degraderen dit inderdaad nog moeten doen. Er worden verschillende opties gegeven op de website van de Nevobo. Je kan jouw mening delen op Facebook via onderstaande link!

Geef je mening!

5. TC-enquête invullen
En mocht je je nu echt vervelen dan kan je altijd nog de TC-enquete invullen. De TC houdt, net als het bestuur, de ontwikkelingen bij de Nevobo in het kader van het coronavirus nauwlettend in de gaten. Er zullen ongetwijfeld dingen anders gaan lopen dan wij als vereniging gewend zijn. Voor nu help je ons er nog heel erg mee om toch gewoon de enquête in te vullen. Dus kruip achter je laptopje en geef ons zoveel mogelijk informatie.

Succes allemaal, zorg goed voor jezelf en voor de rest!