Alle wedstrijden zijn door de Nevobo afgelast tot en met 31 maart. De wedstrijden van vanavond gaan dus niet door.

Alle volleybalwedstrijden in Brabant zijn inmiddels geschrapt tot en met komende maandag, maar wij gaan gewoon nog vrolijk door. Het wordt een zeer groene avond met zes heyendaalteams en drie trivosteams in het RSC. Kom jij morgen naar de hal? Je ziet er de volgende wedstrijden:

Thuiswedstrijden

19.30 Heyendaal DS 5 Swikaros DS 1
19.30 Heyendaal DS 7 Gemini DS 5
19.30 Heyendaal HS 5 Trivos HS 5
21.30 Heyendaal DS 12 Trivos DS 5
21.30 Heyendaal DS 9 Trivos DS 6
21.30 Heyendaal HS 3 Kidang HS 2

Uitwedstrijden

19.30 Weekenders DS 3 Heyendaal DS 11
19.30 Boemerang Komeet DS 3 Heyendaal DS 13
21.00 SSS DS 3 Heyendaal DS 3
21.30 Pegasus Ds 6 Heyendaal DS 6
21.30 Vocasa HS 4 Heyendaal HS 4

Heyendaal DS 7 – Gemini DS 5
De meiden van het zevende kijken met geknepen billetjes toe hoe het coronavirus over Europa verspreid. De ene vlucht naar de ander wordt gecanceld, maar zij hopen natuurlijk dat hun teamweekend naar Portugal die gepland staat in april gewoon doorgang kan vinden. De stress zorgt er gelukkig niet voor dat zij minder goed gaan volleyballen. Vorige week deelden zij rake klappen uit aan Ikaros DS 1. Na een maand geen wedstrijd gespeeld te hebben, barstten zij van de energie. Er is in de laatste set zelfs taart verdiend, door de set met 25-8 te winnen. Deze overwinning is niet alleen voor D7 heel erg lekker, maar ook DS 8 is er ook zeker mee geholpen. Morgen staat er voor DS 7 een moeilijkere tegenstander op het programma. Zij nemen het op tegen Gemini DS 5 die zich tot nu toe naar de middenmoot heeft gevochten. Dames zeven staat op een derde plek en het lijkt erop dat ze die minimaal kunnen behouden, maar dan zijn extra punten wel lekker om de plek te verzekeren. Na de wedstrijd van vorige week is er vast nog een beetje energie over om morgen weer te vlammen. Kom jij kijken hoe Heyendaal DS 7 probeert hun derde plek te verstevigen tijdens de strijd tegen Elst?

Heyendaal HS 3 – Kidang HS 2
Heyendaal HS 3 speelt morgen tegen het tweede herenteam van Kidang. De mannen van Loek en Gerwin hebben een stevige vijfde plek bemachtigd en hoeven zich weinig zorgen te maken om de teams onder hen. Zij kunnen echter nog wel naar boven kijken en zij hoeven niet heel ver te kijken om hun tegenstander van morgen te vinden. Kidang staat, met twee wedstrijden meer gespeeld weliswaar, op de vierde plek. Bij 3-1 winst mag Heren 3 een plekje opschuiven en zijn zij weer een stapje dichterbij de podiumplaatsen. Om 3-1 te kunnen winnen hebben zij wat aanmoediging nodig. Zij missen namelijk een aantal spelers. Zo is Niek Stortelder aan het skiën en heeft Jens van Griensven een blessure opgelopen. Het is dus een beetje behelpen, maar met de aanmoediging van jullie en de heehopschop moeten zij toch een eind kunnen komen. Daarnaast hebben Stijn Verhoeven en Jurre Nawijn maandag een dubbele training gedraaid door bij H2 aan te sluiten. Als zij hun motivatie kunnen overdragen aan de rest, zou Kidang het toch best moeilijk kunnen krijgen morgen. Het spektakel zie je vanaf 21.30 op de tribune.

Actie Café Daen
In Café Daen kan er geproost worden op de punten. Hopelijk regent het iets minder hard dan vorige week en zijn er iets meer teams dan DS 4 en DS 13 aanwezig. Dit zou zo maar eens moeten lukken, aangezien een drankje in het Sportcafé er niet meer in zit. Om 00.00 sluit the Yard zijn deuren. Dat ene biertje om de punten te vieren zal dus in Daen moeten worden genuttigd. Het team dat met minimaal vijf personen aanwezig is, krijgt in ieder geval een pitcher gevuld met overheerlijk koud pils. Tot in Daen!