Nog maar een paar uurtjes en de deuren van de Brebl worden geopend. De meeste horecagelegenheden draaien dankzij Heyendaal een goede omzet vanavond. Zo staat er bij STOOM een reservering van 28, aangezien heel heren 1 vanavond aanwezig zal zijn met aanhang en zo zullen er meer tentjes zijn in Nijmegen die groepen Heyendalers verwelkomen. DS 10 kiest ervoor om lekker thuis te eten bij Floor Hurkens. Dit is ook nodig, want de dames hebben een strak haar en make-up schema, dus tijd voor een restaurantje is er niet. Waar D13 gaat eten is onbekend, maar zij waren gisteren wel als een van de weinige present in Café Daen. Zij hebben met de bitterballen dus al een redelijke bodem kunnen leggen voor vanavond. Terwijl de Galacie nog bezig is met de laatste gespreksonderwerpen op papier te zetten, hoopt de rest, en met name de vrouwelijke Heyendalers, dat het vanavond droog is. Terwijl iedereen de laatste dingen regelt om vanavond te kunnen shinen in het enchanted forest zou je bijna vergeten dat er dit weekend ook gewoon nog gevolleybald moet worden. De meeste teams hebben echter geluk. Hoewel wij volleybal natuurlijk allemaal heel leuk vinden, zijn we ook erg blij dat we morgen een dagje over kunnen slaan. voor HS 2 geldt dat echter niet. Zij worden morgen om 17.30 verwacht in Ede. Dus mocht de kater morgen net iets minder groot zijn dan verwacht, dan is jouw aanmoediging van harte welkom.

TweeVV is de koploper, maar vorige wedstrijd was zo waar een spannende strijd. De 4-0 overwinning van vorige week smaakt in ieder geval naar meer. Hopelijk is na de warming-up alle alcohol er al uitgezweet en kan er tijdens de wedstrijd gewoon fantastisch gespeeld worden.