Iedereen is inmiddels bijgekomen van de verschrikkelijke Super Saturday en kijkt alweer uit naar het volgende Heyendaalfeestje. Het Heyendaalgala staat voor de deur, maar er zal eerst toch echt nog gevolleybald moeten worden en daarna wellicht nog een klein drankje moeten worden gedronken in Café Daen? Morgen spelen er zes teams thuis en vijf teams uit. Het zou morgen dus zomaar eens een gezellige generale repetitie kunnen worden voor vrijdagavond.

Thuiswedstrijden

19.30 Heyendaal DS 6 Vocasa DS 7
19.30 Heyendaal DS 8 Kidang DS 4
19.30 Heyendaal DS 11 Isala ’77 DS 2
21.30 Heyendaal DS 4 VoCASA DS 5
21.30 Heyendaal DS 13 Pegasus DS 12
21.30 Heyendaal HS 4 Kidang HS 1

Uitwedstrijden

19.15 Ikaros DS 1 Heyendaal DS 7
19.30 Pegasus DS 4 Heyendaal DS 5
19.30 Tweestroom DS 3 Heyendaal DS 9
21.30 Pegasus DS 9 Heyendaal DS 12
21.30 Sportclub Wychen HS 1 Heyendaal HS 5

Heyendaal DS 11 – Isala ’77 DS 2
Heyendaal DS 11 was helaas iets minder aanwezig op de activiteiten afgelopen weken. Zij blijven in opperste concentratie voor hun wedstrijden en dat werpt zijn vruchten af. De dames van Paul en Dion staan namelijk om een derde plek en alle focus is morgen nodig. Koploper Isala ’77 DS 2 komt morgen vanuit Beneden-Leeuwen naar Nijmegen gereden. Op de vooravond van het Heyendaalweekend kwam D11 al in actie tegen dit team. Helaas, ging de wedstrijd toen 3-1 verloren, maar met het thuispubliek van morgen zou een overwinning er toch in moeten zitten. De dames waren even afwezig bij de Heyendaalactiviteiten, maar zij organiseren wel avondjes met het team. Ook het teamweekend zit er al op. Zij vertrokken vorig jaar al naar de Katjeskelder vlakbij Breda. Wie bekend is met de bijnaam van de katjeskelder zal begrijpen dat het ongetwijfeld een fantastisch weekend is geworden. D11 is er echter goed in om alle teamgeheimen binnen het team te houden. Wellicht dat zij een tipje van de sluier willen oplichten als jij ze morgen uit volle borst komt aanmoedigen. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat D11 de overwinning wel komt vieren tijdens het Heyendaalgala!

Heyendaal HS 4 – Kidang HS 1
Heyendaal HS 4 was wel met grote getale aanwezig bij het Heyendaalweekend. De heren zouden bijna met evenveel als DS 6 zijn geweest, maar de burgerlijkheid heeft aardig toegeslagen in het team. Zo had Teun Hulshof duidelijk behoefte aan even een weekend niets en ook Bart Janssen en Arnoud Vrieler moesten eerst een kleine powernap doen, voor zij op het weekend verschenen. Maar uiteindelijk waren zij er wel en zongen zij uit volle borst hun teamgenoot Jon toe tijdens het lied Jon is anders geaard. Heyendaal HS 4 staat er in de competitie niet briljant voor, maar maakt zeker nog kans om te behouden dit jaar. Tegenstander morgen is Kidang HS 1 een middenklasse team die de mannen ongetwijfeld zal onderschatten. Als de mannen om 21.30 niet te moe zijn van hun drukke burgerlijke leven zouden er tegen het team uit Bemmel toch echt punten gepakt moeten kunnen worden. Ook Heren 4 kan jouw aanmoediging dus meer dan gebruiken.

Actie Café Daen
Aanstaande vrijdag is natuurlijk het Heyendaalgala. Van 21.00-01.00 gaat natuurlijk iedereen zijn best doen om de 38 euro er uit te halen. Een goede bodem is dan natuurlijk geboden en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom staan er voor de teams die met minimaal vijf personen aanwezig zijn heerlijke bitterballen klaar.