Beste 00-agenten,
Nadat de eerste slachtoffers zijn gevallen staat er komend weekend een belangrijke geheime missie naar Duitsland op de planning. Wij van MI-6 kunnen niet voor het hele weekend immuniteit zorgen, maar uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat u veilig bent zolang u zich aan bepaalde voorschriften houdt… Echter is de transmissie niet helemaal goed doorgekomen, dus MI-6 weet alleen dat het om volleybal in de regio Nijmegen gaat…
14-02: 19u-23.30u laat uw liefde voor Heyendaal zien.
15-02: 00.00-08.00u laat uw liefde voor volleybal zien door het dragen van een wedstrijdshirt van een volleybalvereniging naar uw keuze.

In de avond van 15-02 zullen nog onbekende gezaghebbers het gezag overnemen. MI-6 heeft uit betrouwbare bron vernomen dat ze veel accepteren zoals u maar een hoofddeksel draagt. Om uw immuniteit te garanderen adviseren wij dat u om 15-02 vanaf 19u tot het aftreden van dit gezag een hoofddeksel draagt! Daarna heeft u 5min om te wisselen naar een wedstrijdshirt waarmee u immuun bent tot 5u in de ochtend.

Helaas kunnen we niet meer bieden. Gelukkig weten we dat de goed opgeleide 00-agenten wel met deze situatie om kunnen gaan!

Wij van HQ zullen zelf ook undercover aanwezig zijn. U kunt ons herkennen aan ons 00-nummer op ons shirt:
0012 of 0042; codename: “der Arzt”
007 of 009; codename: “der Schelwald”