Nabeschouwing week 6
Na zes keer ingelogd te hebben op die nieuwe fantastische app en Heyendaal telkens weer opnieuw te hebben toegevoegd als favoriet, ben ik er eindelijk in geslaagd alle uitslagen van afgelopen week te achterhalen. Deze week is de week van de verrassende uitslagen. Je vindt ze hieronder:

Heyendaal DS 4 Heyendaal DS 5 3 – 1
Trivos HS 1 Heyendaal HS 2 4 – 0
DVV HS 2 Heyendaal HS 4 2 – 3
Heyendaal DS 7 Kidang DS 3 0 – 4
Voreo Peter Peters TSR DS 1 Heyendaal DS 6 3 – 1
Heyendaal DS 5 Pegasus DS 3 4 – 0
Heyendaal HS 3 Pegasus HS 4 0 – 4
Heyendaal DS 9 Volamie DS 1 2 – 3
Boemerang Komeet DS 2 Heyendaal DS 11 1 – 3
Heyendaal DS 12 Kidang DS 7 1 – 3
Pegasus DS 5 Heyendaal DS 8 4 – 0
Aetos DS 8 Heyendaal DS 10 1 – 3
Kidang DS 2 Heyendaal DS 4 1 – 3
Aetos DS 1 Heyendaal DS 2 2 – 3
Scylla DS 1 Heyendaal DS 3 1 – 3
Aetos HS 1 Heyendaal HS 1 3 – 2
WIK Steenderen DS 1 Heyendaal DS 1 3 – 1

Heyendaal HS 3 – Pegasus HS 4
Deze wedstrijd was de nummer drie (Heyendaal) tegen de nummer tien (Pegasus). Je gaat er dan vanuit dat er punten gepakt kunnen worden. Helaas bleek niets minder waar en gingen de mannen er met vier nul van af. Ik wil niet tegen het zere been schoppen, maar het was een zeer bijzondere wedstrijd. Het was stil in het veld en langs de kant. De mannen konden wel een schop onder de kont gebruiken. Het publiek probeerde nog aan te moedigen en te zorgen dat de mannen er een schepje bovenop deden, maar niets hielp. Donderdag was gewoon even niet hun dag. Ze hebben zelfs hun HeeHopSchop niet kunnen gebruiken, wat een ellende. Snel zand erover dan maar, want aanstaande dinsdag worden zij alweer in Bemmel verwacht.

Heyendaal DS 5 – Pegasus DS 3
Deze week kwam DS 5 twee keer in actie. Zij begonnen maandag al tegen DS 4, waar zij een setje wisten weg te snoepen. En afgelopen donderdag speelden zij, zoals Heren 3, tegen Pegasus. Heyendaal DS 5 speelde een pracht van een wedstrijd. Pegasus DS 3 stond derde en de vierde plek was voor Heyendaal DS 5. De vorige wedstrijd verloren de dames van Neele dik met 4-0 dus er moest wat goed gemaakt worden en dat hebben zij ook zeker gedaan. De dames veegden nu op hun beurt de vloer aan met Pegasus en versloegen de ploeg met 4-0. De laatste set was de spanning om te snijden, maar op het nippertje (27-25) ging ook die set naar D5. Dat verdient natuurlijk een eervolle vermelding in de nabeschouwing.

Heyendaal DS 9 – Volamie DS 1
Dames 9 ging er lekker volle bak in afgelopen donderdag. Zij staan zelf in de middenmoot en kregen de koploper op bezoek. De dames speelden goed, slim en tactisch en waren vooral heel hard aan het werk. Dat wierp zijn vruchten af, want de dames sleepten er een vijfsetter uit. Helaas, verloren de dames de wedstrijd, maar twee sets van de koploper pakken is een goed begin voor een teamweekend! Vrijdagmiddag vertrokken de dames naar Hengelo, met hun boerenoutfits maakten zij Twente onveilig. Inmiddels zitten ze naar alle waarschijnlijkheid met hun brakke koppies in de trein terug naar Nijmegen. Hopelijk zijn ze thuis voor Ciara ons stadje heeft bereikt!

Arnhem – Nijmegen
Het doet mij deugd jullie te kunnen mededelen dat de strijd tussen Arnhem en Nijmegen wederom door Nijmegen is gewonnen. Zowel D10, D2 en H1 hebben hierbij hun steentje aan bijgedragen. H1 wist helaas niet te winnen, maar pakte wel twee puntjes. D10 kon wel gewoon winnen en dat is nog best een knappe prestatie als je met het hele team met één bal hebt in moeten spelen.

Komende week
Komende week zijn er maar drie wedstrijden; maandag speelt D9 in het RSC, dinsdag speelt H3 in Bemmel en donderdag speelt D11 in Beneden-Leeuwen en dan… is het tijd voor het Heyendaalweekend. Vrijdag 14 februari reist Heyendaal af naar Weeze en geniet daar van de activiteiten georganiseerd door de WeekendCie!