Gisteren waren twee rondes lang alle velden bezet, maar helaas zal dat morgen anders zijn. Er komen slechts vier teams in actie en niemand is in Nijmegen te vinden. Toch zal het voor velen een legendarisch groen weekend worden, want meerdere teams gaan vanaf vanmiddag op teamweekend. Voor de mensen die geen teamweekend hebben en geen wedstrijd hebben en niet tot maandag willen wachten tot zij weer met Heyendaal kunnen zijn;,dit zijn de wedstrijden van morgen. Zoek een leuke uit en kom je clubgenoten aanmoedigen!

15.00 Aetos DS 1 Heyendaal DS 2
16.00 Scylla DS 1 Heyendaal DS 3
17.30 Aetos HS 1 Heyendaal HS 1
18.00 WIK Steenderen DS 1 Heyendaal DS 1

Arnhem – Nijmegen: the return
In het eerste weekend van november klonk het startschot voor de derby tussen Arnhem en Nijmegen. Sinds het vertrek van voormalig penningmeester Thom Wilbers en oud-commissaris Externe Relaties Wieke Otterspeer staat de strijd tussen de twee steden al helemaal op scherp. Bij de thuiswedstrijden won Nijmegen overtuigend met de stand 9 tegen 6 punten, maar nu is het tijd voor de return. Deze return is verspreid over twee dagen, want vanavond trapt D10 af tegen Aetos DS 8. De wedstrijd werd in Nijmegen nipt gewonnen, maar de huidige stand in de poule vraagt om een meer overtuigende winst dan de vorige keer.

Morgen zullen zowel H1 als D2 de Waal over moeten steken en hun volleybalkunsten moeten vertonen in de stad van de Rijn. Na de vliegende start heeft Dames 2 nu een paar nederlagen achter de rug. Het is wel weer eens tijd om te winnen. Door het vertrek van Lotte Goossen naar het buitenland en het gebrek aan een derde midden zijn zij de andere Heyendaalteams heel erg dankbaar dat zij altijd weer spelers willen uitlenen. Helaas, heeft het afgelopen wedstrijden niet mogen baten en was het afgelopen woensdag tijd voor een teambespreking. Daar hebben zij de koppen bij elkaar hebben gestoken en alles goed met elkaar besproken. Robje Jetten zou ongetwijfeld zeer trots op de dames zijn. Vol frisse moed stappen de dames morgen het veld op, klaar om weer een keer een wedstrijdje te winnen!

Heren 1 ging D2 al voor, na meerdere nederlagen deelden zij vorige week klapjes uit aan Avior. Als je van de nummer drie, 3-1 kan winnen met een incompleet team, dan zou je denken dat een overwinning op de nummer zeven ook haalbaar is. Helaas, is Tom Pots nog niet fit genoeg, maar ten opzichte van vorige week zijn de mannen een stuk completer, want Robin van Duijn is weer helemaal fit en ook Roel Veerbeek is morgen gewoon van de partij. Daarnaast krijgen de mannen voor de wedstrijd voldoende krachtvoer. Trainer Harry Proost zal morgen namelijk een heerlijke maaltijd voor de heren bereiden. Zullen de kookkunsten de pannekoekerbakskills van Robin kunnen overtreffen?

Morgenavond kunnen we eindelijk met honderd procent zekerheid zeggen dat de battle tussen Ulpia Noviomagus Batavorum en Arneym definitief gewonnen is door Nijmegen. Ik zou jullie allemaal willen uitnodigen om te komen kijken, maar zelfs de NS heeft besloten dat een goede verbinding naar Arnhem nergens voor nodig is. Je bent natuurlijk wel echt een groene fan als je zelfs deze barricades overwint en gewoon op de tribune te vinden bent morgen.

Nieuwe Nevobo-app
De trouwe Heyendaal-instagramvolgers en Nevobo-appgebruikers hebben het al gezien, maar de app van de Nevobo is helemaal vernieuwd. Dankzij deze app heb je geen Facebook meer nodig om op de hoogte te blijven van de voor -en nabeschouwingen. Want zodra er een nieuwe voor -of nabeschouwing verschijnt op de website staat deze ook in de app. Wat moet je doen om niets te missen?

  1. Voeg club Heyendaal toe aan je favorieten
  2. Klik op het onderste menubalk op favorieten
  3. Klik op het tandwieltje achter Heyendaal
  4. Zet de pushberichten voor het clubnieuws aan

Met deze instellingen kan jou niets meer ontgaan! Dat kan best handig zijn als je straks Heyendalers op de voet wil volgen die je de kus des doods moet geven tijdens Gotcha of de verleidende kus tijdens het Verliefd-op-Heyendaalweekend of de betoverende kus tijdens het Enchanted Heyendaalgala of de verschrikkelijke kus tijdens de Super Saturday of de groene kus tijdens een St Patrickdayborrel. Man, man, man wat komen er weer een hoop leuke activiteiten aan. Alle data en inschrijflijsten vind je op de website. Schrijf ze snel in je agenda en geef je op!

Heyendaallied – S.O.G. van de Ven

Ik speel in het groen
In de Radboud sporthal
Sla elke maandag hard tegen de bal
Donderdag veel biertjes in Café Daen
Dat is wat wij onder Heyendaal verstaan

Ooh als ik van de bank weer het veld binnen stap
Dan scoor ik of het wordt een grote grap
Volleybal is leuk en winnen best fijn
Maar het belangrijkst is bij Heyendaal zijn

Bij toeval kwam ik bij die club in het groen
Ik doe commissies en geniet elk seizoen
Ik wil hier blijven en nimmer meer gaan
Vandaar heb ik lang over mijn studie gedaan
We zingen Piel Paal, de tribune zingt mee
We drinken en eten, Diner Rouler
Het weekend, roddels, hup groen, het is fijn
hoe Heyendaal toch zo sfeervol kan zijn

Ooh als ik van de bank weer het veld binnen stap
Dan scoor ik of het wordt een grote grap
Volley is leuk en winnen best fijn
Maar het belangrijkst is bij Heyendaal zijn

En moet ik gaan werken verlaat dan de groep
Weet dat ik altijd hup groen omroep
Ik word reünist en blijf ingeschreven
want Heyendaal wil je blijven beleven

Ooh als ik van de bank weer het veld binnen stap
Dan scoor ik of het wordt een grote grap
Volley is leuk en winnen best fijn
Maar het belangrijkst is bij Heyendaal zijn

Lalalalalalalala
Lalalalalalalala
Lalalalalalalala
Lalalalalalalala

Heyendaal!

Ooh als ik van de bank weer het veld binnen stap
Dan scoor ik of het wordt een grote grap
Volley is leuk en winnen best fijn
Maar het belangrijkst is bij Heyendaal zijn