Morgen spelen vijf van de zes zaterdagteams in het RSC en er is morgen een unicum: H1 en D1 komen tegelijk in actie. Vanaf 12.00 zijn er dus topwedstrijden te zien in Hal 1 van het RSC en om 14.00 verhuizen we naar Hal 2 om drie teams aan te moedigen. Dit zijn de wedstrijden van morgen:

Thuiswedstrijden

12.00 Heyendaal DS 1 WaHo DS 1
12.00 Heyendaal HS 1 Avior HS 1
14.00 Heyendaal DS 2 Trivos DS 2
14.00 Heyendaal DS 3 Aetos DS 1
14.00 Heyendaal DS 10 BSVO DS 1

Uitwedstrijden

17.00 Setash HS 1 Heyendaal HS 2

 

Heyendaal DS 1 – WaHo DS 1

In oktober vertrok er een hele stoet Heyendalers richting Wageningen om D1 en H2 aan te moedigen tijdens the battle of the students. Morgen komen de Wageningse studenten voor de laatste keer dit seizoen naar Nijmegen. Vorige keer bouwden wij in Wageningen natuurlijk een feestje op de tribune. Wij zijn erg benieuwd met hoeveel supporters de dames van WaHo naar Nijmegen afreizen. De dames zullen ongetwijfeld in hun roze badjassen de zaal binnentreden dus ze kunnen je niet ontgaan. Daarnaast houden zij, net als Heyendalers, erg van liedjes zingen langs de kant en zijn zij niet vies van een zangbattle. De sfeer zal er vanaf het eerste moment lekker in zitten.

Zoek de verschillen

Na de volleybalbingo van afgelopen donderdag is het morgen tijd voor een nieuw tribunespel; zoek de verschillen! Hoe goed ken jij de Heyendaalteams? Zowel bij HS 1, DS 2 en DS 10 staan er Heyendalers binnen en buiten het veld die eigenlijk zelf (in) een ander team spelen of coachen. Ook ruilen sommige mensen hun eigen positie in voor een tijdelijke andere positie. Kan jij alle verschillen ontdekken? De oplossing lees je morgen natuurlijk in de nabeschouwing waarin je ook alles leest over de Thirsty Thursday van gisteren.

Geniet allemaal van je weekend!