Morgen schitteren er vier teams thuis. De eerste drie starten al om 12.00. Zondag werd het al aangekondigd, maar H1 start voor de verandering ook een keertje om twaalf uur. Heb jij nu nog steeds niet gezien welke speler er is gestopt? Heb jij de nieuwe trainer van H1 nog altijd niet ontmoet? Wellicht biedt het vroege tijdstip jou de kans om weer even helemaal up to date te raken. De mannen van H1 spelen samen met de oude vertrouwde teams van het middaguur H2 en D3. De dames van Marinus en Bart zijn vandaag niet van de partij om 12.00, maar zijn te bewonderen in Schalkhaar. Een tikkeltje ver weg, maar zeker geen onbelangrijke wedstrijd. Ook D2 is niet in het RSC te zien vandaag, natuurlijk wel op de tribune, langs de kant of op de bok, maar niet in het veld. Zij mogen het vandaag opnemen tegen het team dat tien wedstrijden heeft gespeeld en nog geen punt heeft weten te pakken. Lukt het de dames het team op de nul te houden? Spiksplinternieuw zaterdagteam D10 moet dus helaas helemaal alleen spelen om 14.00 en kunnen al jouw hulp gebruiken om de zaal te vullen met geluid.

Thuiswedstrijden

12.00 Heyendaal DS 3 Pegasus DS 2
12.00 Heyendaal HS 1 VC Volt HS 1
12.00 Heyendaal HS 2 TiVoC HS 1
14.00 Heyendaal DS 10 Setash DS 2

Uitwedstrijden

16.00 Avior DS 1 Heyendaal DS 1
16.15 Vallei Accountants Woudenberg DS 1 Heyendaal DS 2

Heyendaal DS 3 – Pegasus DS 2
De themesong voor de wedstrijd van D3 had iedereen kunnen verzinnen. Er staat een Nijmeegse derby op het programma dus natuurlijk moeten we dan even schakelen naar onze grote vriend Ronnie Ruijsdaal. Je hoort hem eigenlijk iedere wedstrijddag wel door de speakers van het RSC schallen. Zeker als DJ Robbert Hauskampf zijn legendarische inspeellijst weer aanzet, weet je dat we beginnen met dit nummer. Wellicht leuk om ook een keer de clip te zien vol met prachtige plaatjes van onze geliefde stad. Ook bij D3 zal het vuurtje wat harder gaan branden, want die Nijmeegse strijd wil je natuurlijk winnen. Heyendaal is de beste, leukste en gezelligste volleybalvereniging van Nijmegen en het is aan D3 om dat morgen aan Pegasus te bewijzen!

Heyendaal HS 1 – VC Volt HS 1
De mannen van het eerste waren het even zoek afgelopen weken. Maar er is nu genoeg gepraat, het deed even pijn, maar het is nu geschiedenis. De kaarten zijn getrokken, er hoeft nu niets meer gezegd te worden; het is weer tijd om te winnen. Vorige week pakte H1 naast twee kaarten, ook twee punten. Lukt het hen om vandaag dan eindelijk weer de winst te pakken? Let op: indien zij de winst pakken, zullen zij alles nemen. Blijf dus op gepaste afstand.

Heyendaal HS 2 – Tivoc HS 1
Don’t stop me now is zeker van toepassing op H2. De mannen van Marloes en Veerle lijken het licht te hebben gezien en wat zou het zonde zijn als zij dat nu weer helemaal laten varen. Iedere training werkten zij al keihard, maar kwam het in de wedstrijden niet uit de verf. De eerste winst is binnen en er zijn zelfs punten gepakt tegen de nummer één in spetterende en spannende wedstrijden. Morgen staat TiVoC op het programma, een oude bekende van de mannen. Al jaren speelden de heren tegen de ploeg uit Tiel in de eerste klasse, maar ook TiVoC promoveerde dit jaar naar de promotieklasse. Het is een leuke tegenstander, maar winnen is niet altijd even makkelijk. De mannen moeten hun goede flow vasthouden, want als zij spelen zoals vorige week dan zit een winst tegen TiVoC er zeker in.

Heyendaal DS 10 – Setash DS 2
De themesong voor de wedstrijd van D10 is natuurlijk All by myself en dan is de vertolking van Renée Zellweger iconisch. De dames spelen morgen zielsalleen in de zaal. Natuurlijk hebben zij elkaar, maar het is ook nog maar de vraag of coach Lies aanwezig kan zijn. Ik wil geen roddels de wereld in helpen, maar ook Lies is al de hele week ziek. Zou dit ook door spanningen voor de wedstrijd komen of is er iets anders aan de hand? Joyce Ruben is ook nog eens geblesseerd, maar gelukkig wil Aline de Nooijer de dames graag uithelpen. Een beetje zelfmedelijden, zoals Bridget Jones dat heeft, is dus wel op zijn plaats, maar hopelijk kan Aline de dames motiveren om dan op zijn minst henzelf te belonen met de overwinning.