Morgen is het weer een vol huis en kan er op de tribune worden genoten van maar liefst zes wedstrijden. Daarnaast spelen er ook nog eens vijf teams uit, dus het zou zo maar eens een drukke avond in Café Daen kunnen worden. Kom met je teamgenootjes naar de tribune en vertrek daarna naar Café Daen. Ben je met vijf of meer? Dan staan er heerlijke bitterballen op je te wachten. Reden genoeg dus voor Café Daen, maar waarom moet jij naar het RSC?

Thuiswedstrijden

19.30 Heyendaal DS 6 Tweestroom DS 1
19.30 Heyendaal DS 8 Tweestroom DS 2
19.30 Heyendaal DS 11 Kidang DS 7
21.30 Heyendaal DS 4 Setash DS 1
21.30 Heyendaal DS 13 Tweestroom DS 5
21.30 Heyendaal HS 5 Switch’87 HS 3

Uitwedstrijden

19.30 Pegasus DS 10 Heyendaal DS 12
21.00 Kidang DS 2 Heyendaal DS 5
21.15 Weekenders HS 1 Heyendaal HS 4
21.30 Pegasus DS 5 Heyendaal DS 7
21.30 Vocasa HS 4 Heyendaal HS 3

Heyendaal DS 6 – Tweestroom DS 1
Heyendaal DS 6 gaat ontzettend goed in de tweede klasse. Zij staan op dit moment op een gedeelde tweede plaats en laat de tegenstander van morgen nou net die andere ploeg zijn die op de tweede plaats staat. De nummer 1 heeft een wedstrijdje meer op de teller en slechts een puntje meer gepakt. Heyendaal DS 6 zou deze eerste helft dus zo maar op de eerste plek kunnen afsluiten en daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Bas Verheggen ligt al dagen lang ziek op bed, maar nu weten we eindelijk wat hij heeft. Het was geen griep, het waren gewoon de spanningen voor de wedstrijd van morgen. Hopelijk is hij morgen weer helemaal fit en helder en kan hij samen met Guus Cox de vrouwen naar de overwinning helpen. Met het karma van de dames zit het in ieder geval helemaal goed, want zij weken maandag uit naar de Jan Massinkhal, zodat D8 een wedstrijd kon spelen. Kom jij de dames aanmoedigen?

Heyendaal DS 4 – Setash DS 1
DS 6 doet het heel goed, maar ook DS 4 gaat als een speer. Sterker nog zij sluiten de eerste helft van het seizoen af als koploper. Ondanks het feit dat er nog wedstrijden gespeeld moeten worden, kunnen zij niet meer ingehaald worden. Een knappe prestatie van Stijn en zijn dames. Hopelijk zijn zij ook een beetje bijgekomen van hun Sinterklaasspel van vorige week. Ik ben benieuwd hoeveel slokken er worden ingezet op een 4-0 overwinning morgen. Als het evenveel wordt als op de tweede decemberkalender dan zijn er aardig wat slokken nodig. Wij hopen de dames echter eerst nuchter in het veld te zien en zien daarna graag de biertjes geat worden in Café Daen.

Heyendaal DS 1 – Jumbo van Andel Ormi DS 1
Ja Hallo Jumbo van Andel Ormi DS 1, daar zijn ze weer. Vanavond speelt DS 1 nog een keertje thuis tegen dit team. Vanavond? Ja vanavond! Niet voor de poule, maar zeker wel voor de beker! Dus mocht je nog geen plannen hebben vanavond en zin hebben om een potje volleybal te kijken? Kom dan naar het RSC en moedig de dames aan. Wellicht is het bestuur zo lief om ook vanavond de Groene Helddoos neer te zetten, zodat jij gewoon je punten kan verdienen!