Het is morgen inderdaad gewoon een donderdag, maar de wedstrijden doen vermoeden dat het een zaterdag is. Er spelen morgen drie zaterdagteams in het RSC en een zaterdagteam vertrekt naar Rhenen voor hun wedstrijd. Breng jij altijd op zaterdag de was naar je ouders? Moet jij altijd werken thuisthuis in het weekend? Dan is dit je kans om de zaterdagteams toch een keer te komen aanmoedigen!

Thuiswedstrijden

19.30 Heyendaal DS 4 Atalante DS 1
19.30 Heyendaal DS 3 Vocasa DS 3
21.30 Heyendaal DS 2 Kidang DS 1
21.30 Heyendaal HS 2 Renswouw HS 2
21.30 Heyendaal HS 4 Voreo HS 1

Uitwedstrijden

19.30 Boemerang Komeet DS 1 Heyendaal DS 8
19.30 Tweestroom DS 4 Heyendaal DS 13
21.00 Excelsior DS 1 Heyendaal DS 10
21.30 DVV HS 2 Heyendaal HS 3

Heyendaal DS 3 – Vocasa DS 3
Dames drie schitterde twee weken geleden al tegen Vocasa. Zij kwamen toen 2-0 voor te staan dankzij voornamelijk een goede serve. Helaas, werd Vocasa daarna te sterk en moest Dames 3 met een 3-2 verlies Neerbosch-Oost verlaten. Vocasa heeft vervolgens vorige week klapjes gehad van Heyendaal DS 2. Het lukt hen drie sets niet om de twintig te bereiken. Deze mentale klap hebben ze dus alvast meegekregen en D3 heeft inmiddels ook voldoende van Vocasa om de 3-2 verlies van twee weken geleden om te zetten naar winst. Met de hulp van Lieke en Lieke kan dit eigenlijk niet meer mis gaan.

Heyendaal DS 2 – Kidang DS 1
Waar Dames 3 twee weken geleden, ondanks het verlies, een goede pot speelde, was dat bij Dames 2 wel anders. We kunnen denk ik gerust spreken van de slechtste wedstrijd van het seizoen. Zij verloren in een vijfsetter tegen de nummer elf. Ook zij kwamen twee nul voor, maar gaven daarna keurig de voorsprong uit handen. Inmiddels heeft dit verlies alweer plaatsgemaakt voor winst van de toen nummer 1, Vocasa DS 3. Morgen staat er wederom een geduchte tegenstander tegenover de dames. Kidang DS 1 gaat als een speer en behoren tot de top van de competitie. Oud Heyendalers Sabine van Andel, Suze Joore en Jolijn Wolbers spelen bij deze club uit Bemmel en willen tegen Heyendaal natuurlijk alleen maar winnen. De grote vraag is met welke libero gaat DS 2 spelen? Is Bayat fit genoeg morgen?

Heyendaal HS 2 – Renswouw HS 2
Vorige week pakten de mannen van Marloes en Veerle voor het eerst deze competitie de winst. Morgen spelen zij tegen koploper Renswouw. Dit lijkt een onbegonnen zaak, maar in de bekerwedstrijd hebben zij bewezen vele malen beter te spelen tegen goede tegenstanders. Coaches Marloes en Veerle kunnen helaas niet aanwezig zijn, maar onder de bezielende leiding van Ivo van den Nieuwendijk zullen de mannen alles op alles zetten om punten af te snoepen van deze potentiële kampioenen.

Café Daen
Na alle wedstrijden zien wij natuurlijk iedereen weer heel graag in Café Daen. Het is de allerlaatste dag dat jouw team kan meedingen voor die titel in de Piel Paal Pitchercompetitie. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er heerlijke bitterballen klaar staan voor de teams die met vijf spelers of meer arriveren. Laten we een goede generale repetitie houden voor Diner Rouler. Kom alvast de hoekjes verkennen waar jij ongezien drama kan veroorzaken en repeteer alvast de weg naar de WC zodat je braakjes niet zoals vorig jaar bij de kapstok komen te liggen, maar gewoon keurig in de pot.